Hesabım
    Cate Blanchett'nin Borderlands'te Lilith Olduğu Bir Görsel Paylaşıldı

    Ama görselde Cate Blanchett'yi göremiyoruz...

    Eli Roth'un imzasını atacağı Borderlands oyun uyarlamasından ilk görsel resmi olarak paylaşıldı. Görselde, filmin başrolünde yer alan Cate Blanchett'nin canlandırdığı Siren Lilith karakteri yer alıyor. Ancak karakterin yalnızca silueti görünüyor. Paylaşımı yapan kişi ise Jamie Lee Curtis oluyor.

    Live-action fantastik bir film olarak karşımıza çıkması beklenen Borderlands'ten ilk görsel paylaşıldı. Filmin yıldızlarından Jamie Lee Curtis, paylaşımına şu notu ekledi: "Eğer iyi biri olursanız ve daha fazlasını istediğinizi belirtirseniz beni fotoğraf paylaştığım için kovmazlar ve gelecek hafta Roland, Tiny Tina, Krieg, Claptrap ve ben yani Tannis'i paylaşırım."

    Jamie Lee Curtis, paylaşımında Siren Lilith'in fotoğrafını gizlice çektiğini belirtti. Oyuncunun gelecek hafta yayınlamak istediği karakter fotoğrafları Kevin Hart, Ariana GreenblattFlorian Munteanu ve Jack Black'in karakterlerine ait. Söylenenlere göre Borderlands'te gizemli bir geçmişe sahip olan Lilith, Atlas'a ait uzay hapishanesinde olacak. Şirketin sahibi, eğer kızını kurtarırsa Lilith'e özgürlüğünü kazandıracağını söyleyecek. Ama patronun kızı, değerli bir kasayı açmanın tek anahtarı olacak. Atlas ise bunu kendi çıkarları için isteyecek. Atlas'a Edgar Ramirez hayat verecek. Jack Black, Claptrap isimli bir robotu seslendirecek. Black ile birlikte Jumanji'de rol alan Kevin Hart, paralı bir asker olan Roland'a hayat verecek. Jamie Lee Curtis'i ise Pandora'da bir arkeolog olan Tannis olarak; Ariana Greenblatt'i Tiny Tina olarak izleyeceğiz. Janina Gavankar ise oyunlarda olmayan Komutan Knoxx'u canlandıracak.

    Ayrıca Borderlands'in oyuncu kadrosunda Haley Bennett, Bobby Lee, Ryann Redmond, Benjamin Byron Davis, Charles Babalola, Cheyenne Jackson, Gina Gershon gibi isimler yer alacak. Avi Arad ve Ari Arad, Borderlands'in yapımcılığını üstlenecek. Filmin çekimleri, Nisan ayının başlarında başladı. Borderlands'in 2022 yılı içerisinde izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top