Hesabım
    Ödüllü Yerli Filmler BluTV'de!

    BluTV sayesinde birçok ödüllü yerli film, dijital ortamda izleyicileriyle buluşacak.

    Yerli bağımsız sinemadan birçok filmi platformunda konuk eden BluTV, yerli film seçkisine sevilen ödüllü yapımları ekliyor. Yapılan yeni duyuruya göre, ‘Bizim Büyük Çaresizliğimiz’, ‘Güvercin’, ‘Kumun Tadı’ ve ‘Mavi Dalga' gibi izleyici tarafından beğeniyle karşılanan yerli yapımlar, BluTV'deki yerini alacak. Ayrıca yeni yerli ve ödüllü yapımlar, sinemada gösterime girmesinin ardından BluTV'ye geçiş yapacak.

    BluTV'nin yeni duyurusuna göre, yerli bağımsız sinemanın en iyi örnekleri platformda izleyicilriyle buluşacak. Vefat eden başarılı yönetmen Seyfi Teoman'ın Barış Bıçakçı'nın kitabından uyarladığı Bizim Büyük Çaresizliğimiz; Banu Sıvacı'nın 2016 yılında yazıp yönettiği ve İstanbul Film Festivali, Sofya Film Festivali gibi prestijli festivallerden ödülle dönen Güvercin; Feride Çiçekoğlu ve yönetmen Melisa Önel'in kaleme aldığı 2014 yapımı Kumun Tadı; Zeynep Dadak ve Merve Kayan'ın imzasının bulunduğu Mavi Dalga, BluTV'de yerini almaya hazırlanıyor.

    BluTV'nin bu yerli ve ödüllü film seçkisinde, uzun zamandır dijital ortamda yayınlanması beklenen başka filmler de yer alacak. Türkiye'nin lider yerli dijital platformu BluTV, böylelikle yerli sinemaya destekte bulunmayı hedefliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top