Hesabım
    Channing Tatum'lu Komedi Filmi "America: The Motion Picture"dan Fragman!

    Amerika'nın vahşi tarihi animasyon oldu!

    Archer'ın yapımcısı Matt Thompson ile Wonder Woman'ın yazarı Dave Callahan'ın iş birliği ile hayata geçirilen America: The Motion Picture'dan fragman yayınlandı. Netflix üzerinden izleyici karşısına geçecek olan America: The Motion Picture'ın seslendirmesini Channing TatumSimon Pegg gibi yıldız isimler yapıyor.

    Channing Tatum'un hem seslendirmesini üstlendiği, hem de yürütücü yapımcı olarak görev aldığı America: The Motion Picture, Amerikan Devrimi sırasında yaşananları alaycı bir bakışla gözler önüne seriyor. General George Washington, Kıta Ordusu'nun komutasını devraldıktan sonra, Britanyalıları alt etmek için zorlu bir mücadeleye girişir. Filmin yapımcılığında Tatum'a Reid Carolin, Phil Lord ve Chris Miller eşlik ediyor.

    Simon Pegg, America: The Motion Picture'da Kral James'i; Judy Greer, Martha Dandridge'i; Bobby Moynihan, Paul Revere'yi; Raoul Trujillo, Gerenimo'yu seslendiriyor. Ayrıca Amerika'nın en popüler yıldız oyuncularından Jason Mantzoukas, Olivia Munn, Will Forte, Killer MikeAndy Samberg gibi isimler filmde yer alıyor.

    Söylenenlere göre America: The Motion Picture, Team America: World Police, Avengers ve Hamilton'ın karışımı olacak. Yani komedi ögeleri, kahramanlık ögeleri ve vahşet ön plana çıkacak. Muhtemelen George Washinton'ın süper kaslı olması olması Avengers'tan, tarihle alay ederek anlatmasını ise Hamilton'dan alıyor.

    America: The Motion Picture, 30 Haziran tarihinde Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top