Hesabım
    Doğaüstü Korku Filmi "Demonic"ten Teaser!

    Neill Blomkamp, Demonic ile korku türüne dönüş yapıyor.

    Chappie filmiyle bundan 6 yıl önce adından hem olumlu hem olumsuz olarak söz ettiren Neill Blomkamp, bilim kurgu türünde çektiği filmlerin ardından korku türüne dönüş yaptı. Yönetmenin imzasını attığı Demonic'ten teaser paylaşıldı. 

    Başarılı bir film olarak eleştirilen alan bilim kurgu aksiyonu District 9 ile tanınan Neill Blomkamp'in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği korku filmi Demonic'in konusu ise şöyle: Bir anne ve kızın yıllar boyu sürtüşmesin neden olan doğaüstü güçlerin ortaya çıkmasıyla birlikte korkunç şeytanlar gün yüzüne çıkar.

    Demonic, pandemi koşullarında zorluklar altında çekildi. Filmin oyuncu kadrosunda Carly PopeChris William Martin ve Michael Rogers yer alıyor. Yönetmen, Demonic hakkında Entertainment Weekly'ye şu sözleri sarf etmişti: "Ana karakter annesinden uzakta kalan bir kız oluyor. Filmdeki olaylar sırasında kız, annesiyle yeniden bir araya geliyor. Ve onun farkında olmadığı bazı çılgınca şeyleri öğreniyoruz. Film bana göre bilim kurgu ile korkunun birleşim noktası."

    IFC Midnight'ın dağıtımcısı olduğu Demonic, hem dijital platformlarda, hem de sinemalarda gösterime girecek. Sinemalardaki gösterim tarihi için takvimlerde 20 Ağustos 2021 işaretlendi. Ülkemizde ise 11 Eylül 2021'de gösterime girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top