Hesabım
    Shazam: Fury of The Gods'dan Yeni Teaser!

    David F. Sandberg, Shazam 2'den bir teaser paylaştı!

    Zachary Levi'nin bir kez daha yıldızı olacağı Shazam: Fury of The Gods'dan resmi bir teaser paylaşıldı. Yönetmen David F. Sandberg teaser'ı "Coming Soon...ish / Yakında geliyor gibi bir şey" sözleriyle paylaştı. DC Sinematik Evreni altında izleyici karşısına geçen Shazam! 6 Güç'ün beğeni toplamasının ardından ikinci film için harekete geçilmişti. Pandemi şartları altında filmin çalışmaları sürdürülüyor.

    Shazam: Fury of The Gods, izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Filmde imzasını atan David F. Sandberg, filmden bir teaser paylaştı. Teaser'da Shazam'ı önce yakın plandan görüyoruz. Sonrasında ise kahramanımızı daha havalı göstermek için kapatılan ışıklardan şikayet etmesine tanıklık ediyoruz.

    Shazam: Fury of The Gods'ın oyuncu kadrosunda Zachary Levi'nin yanı sıra Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Faithe Herman, Meagan Good, Grace Fulton, Michelle Borth, Ian Chen, Ross Butler, Jovan Armand, D.J. Cotrona, Marta Milans ve Cooper Andrews yer alıyor. Filmin kötüleri ise iki kardeş olarak karşımıza çıkacak olan Helen Mirren'in canlandıracağı Hespera ile Lucy Liu'nun canlandıracağı Kalypso olacak. Ayrıca Rachel Zegler'ı filmde izleme şansı yakalayacağız.

    DC, yaz aylarından itibaren büyük çıkışlar yapacak. Öncelikle James Gunn imzalı The Suicide Squad vizyona girecek.  Black Adam, The Flash ve Aquaman 2 için çalışmalar devam ediyor. DC'nin alternatif evreninde yer alan The Batman, 4 Mart 2022'de gösterimini yapacak. Shazam: Fury of The Gods için ise 2 Haziran 2023 tarihi takvimlerde işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top