Hesabım
    Spotlight: "Atiye", "Cannes Film Festivali", "Mare of Easttown"

    Spotlight'ta bu hafta!

    Spotlight'ın 22. bölümüyle haftanın en önemli sinema ve televizyon gündem haberlerini karşınıza çıkarıyoruz! Bu haftanın en önemli başlıkları arasında Cannes Film Festivali, Mare of Easttown, Jupiter's Legacy, The Conjuring: The Devil Made Me Do It, Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali ve Atiye bulunuyor.

    Geçtiğimiz günlerde 74. Cannes Film Festivali'nde yarışacak ve gösterimini yapacak filmler resmi olarak açıklandı. Aralarında Semih Kaplanoğlu'nun imzasını attığı Umut Karadağ başrollü Bağlılık Hasan filmi de bulunuyor. Festival, Temmuz ayında düzenlenecek. Kate Winslet başrollü Mare of Easttown, finalini yaptı. Ama dizinin çok büyük ilgi görmesi, hayranların ikinci sezonda karakterin yeni bir hikayeyle dönmesini istemesine neden oldu. Henüz dizinin geleceği belli değil. Ülkemizde Temmuz'da izleyici karşısına geçmesi planlanan The Conjuring 3'ten yeni bir fragman paylaşıldı. Film, yurt dışı gösterimlerini yapmaya başladı. Netflix'te yayınlanan süper kahraman dizisi Jupiter's Legacy, iptal edildi. Dizi devam etmiyor, ancak karakterler çizgi romanlarda yaşamaya devam edecek.

    Ülkemizde coronavirüs karantina şartları hafifletildi. Sinemaların da buna göre Haziran'da açılmasına karar verilmişti. Ancak ani bir değişiklikle salonların Temmuz'da açılacağı açıklandı. Netflix'in beğenilen yerli dizilerinden Atiye, final sezonuyla yakında karşımıza çıkacak. Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün başrolünde yer aldığı dizinin son sezonu 17 Haziran'da yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top