Hesabım
    Disney, Cruella'nın Devamı İçin Çalışmalara Başladı

    Devam filmi için ilk adımlar atıldı.

    Cruella De Vil'den önce dünya daha sağlıklı bir yer olabilirdi ama Disney ona doyamıyor. "101 Dalmaçyalı" animasyon filminin canlı aksiyon prequeli olan "Cruella" vizyona girmeden önce, Disney, yönetmen Craig Gillespie ve senarist Tony McNamara ile birlikte bir devam filmi üzerinde zaten erken geliştirme aşamasında çalışmaya başladı.

    Devam filminde, yıldız Emma Stone'un korkak, kürk seven, kötü karakter olarak performansını yeniden canlandırmaya hazır olup olmadığı henüz bilinmiyor ama onsuz bir devam filminin pek olası görünmediğini de söylemek gerekiyor. Disney'in animasyon klasiklerine çektiği canlı aksiyon uyarlamalarının en yenisi olan “Cruella”, 28 Mayıs'ta sinemalarda ve yayıncının özel izleme seçeneğiyle, 30 dolarlık ek bir satın alma işlemi üzerinden Disney Plus'ta gösterime açıldı.

    Bugüne kadar, film yurtiçinde 32.4 milyon dolar ve dünya çapında 48,5 milyon dolar kazandı. Disney, filmin Disney Plus performansını tüm yayıncılarda olduğu gibi "güçlü" olarak nitelendirse de, stüdyo henüz herhangi bir genel izleyici verisi yayınlamadı ama yapılan bir açıklamada, hem gişe, hem Disney Plus üzerinden gelen izlenme sayıları şirketin beklentisini karşılamış durumda. 

    Film, eleştirmenlerden karışık eleştiriler ve notlar alsa da izleyiciler filmi beğendi ve her platformda övgüyle bahsediyor. Filmin, yakında açıklanacak sonuçlar öncesi, Disney Plus'ın şimdiye kadar en çok izlenen yapımlarından biri olduğu da tahmin ediliyor. Bütün bunların ışığında, Disney'in önceden hazırlıklarına başladığı devam filmi kaçınılmaz görünüyor. 

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top