Hesabım
    Lee Cronin, "Evil Dead Rise" Çekimlerine Başladıklarını Açıkladı!

    Sam Raimi'nin yaratıcısı olduğu Evil Dead serisi, yeni bir filmle devam ediyor.

    Yönetmenliğini Lee Cronin'in üstlendiği Evil Dead serisi devam filmi Evil Dead Rise'ın çekimlerine başlandığı resmi olarak açıklandı. Yönetmen, geçtiğimiz gece saatlerinde Evil Dead Rise setinin ilk gününde olduklarını duyurdu. 80'li yılların popüler korku serisi Evil Dead, böylece mirasını Sam Raimi'den Lee Cronin'e ve yeni nesil oyunculara devrediyor.

    HBO Max'te yayınlanması planlanan Evil Dead 4'ün prodüksiyonu başladı. Son olarak 2013 yılında Fede Alvarez imzalı bir Evil Dead filmi hayata geçirilmişti. Orijinal yapımların tonuna göre daha karanlık olan ve Jane Levy'yi başrolüne yerleştiren film, kendine bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmıştı. Şimdi ise Lee Cronin'in Evil Dead versiyonunu izleyeceğiz.

    Evil Dead Rise, 2019 yılından beri geliştirme aşamasında bulunuyordu. Bruce Campbell'ın Ash karakterini artık canlandırmayacağı açıklandı. Emekli olan Campbell'ın yerini iki kadın oyuncu alacak. Ama hem Sam Raimi hem de Bruce Campbell, Evil Dead Rise'ın yapımcılığını üstlenmek üzere dönüş yapacak. Bu sırada Sam Raimi, Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ın yönetmenliğiyle meşgul olacak. Dedikodulara göre filmde Campbell da görülebilir, ama henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

    The Mist ve Vikings ile tanınan Alyssa Sutherland ile Picnic at Hanging Rock ve Jungle'dan hatırladığımız Lily Sullivan filmde birbirine yabancılaşmış iki kız kardeşi canlandıracak. Kardeşlerin, şeytani etki altındaki ölülerin saldırısı sırasında hayatta kalmak için farklılıklarının üstesinden gelmeleri gerekmektedir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top