Hesabım
    Mary Elizabeth Winstead Başrollü Aksiyon Filmi "Kate"in Gösterim Tarihi Duyuruldu

    Netflix, Kate için bir gösterim tarihi belirledi.

    Cedric Nicolas-Troyan'ın yönetmenliğini üstlendiği yeni Netflix filmi Kate'in gösterim tarihi resmi olarak duruyuldu. Başrolünde Scott Pilgrim vs. the World ve Birds of Prey'in yıldız oyuncusu Mary Elizabeth Winstead'in yer aldığı Kate, 10 Eylül tarihinde Netflix'teki yerini alacak.

    Geçtiğimiz haftalarda, aksiyon türündeki Kate filminden ilk görseller paylaşılmış ve merak uyandırılmıştı. Japonya'nın Tokyo şehrinde geçen hikayede Mary Elizabeth Winstead, bir suikastçiyi canlandıracak. Filmin oyuncu kadrosunda Winstead'in yanı sıra Woody Harrelson, Michiel Huisman, Tadanobu Asano, Jun Kunimura, MiyaviMiku Martineau ve Kazuya Tanabe yer alacak. Huntsman: The Winter’s War ile tanınan Cedric Nicolas-Troyan, Kate'in yönetmenliğini üstleniyor. Umair Aleem ise filmin senaryosunu kaleme aldı.

    Kate'in konusu ise şöyle: Kate, yetenekli bir suikastçı olan genç bir kadındır. Geri döndürülemez bir şekilde zehirlendiğini öğrenen Kate'in düşmanlarından intikam alabilmek için sadece 24 saati vardır. Düşmanlarından kanlı bir intikam almak için harekte geçen Kate, bu sırada eski kurbanlarından birinin kızıyla beklenmedik bir bağ kurar. Kate uzun zamandır hissetmediği bu duygulardan ders alıp son zamanlarını güzel mi geçirecek yoksa intikamın peşinden mi gidecektir?

    Kate, 10 Eylül 2021'de Netflix'te gösterimini yapmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top