Hesabım
    Tenoch Huerta, Black Panther: Wakanda Forever'da Numor Olabilir!

    Black Panther: Wakanda Forever hakkında yeni bir dedikodu başladı.

    Ryan Coogler'ın senaryosunu yazıp yönetmen koltuğuna oturacağı Black Panther: Wakanda Forever hakkında yeni bir dedikodu gündeme geldi. Söylenenlere göre Tenoch Huerta'nın Numor olarak karşımıza çıkması ihtimal dahilinde olabilir. The Illuminerdi'nin haberine göre, Huerta'nın rolünün henüz açıklanmama nedeni, oyuncunun Numor'a hayat verecek olması.

    Marvel Sinematik Evreni'nde daha önce de Numor ile ilgili söylentiler bulunuyordu. Özellikle Danai Gurira'nın canlandırdığı Okoye'nin Avengers: Endgame'de Afrika'da bir deprem olduğunu söylemesi üzerine hayranlar Numor'un işaret edildiğini düşünmüştü. Denizlerin kralı olarak tanınan Numor'u Black Panther: Wakanda Forever'da Tenoch Huerta'nın canlandırma ihtimali bulunuyor. Numor, 1939 yılında ilk kez Marvel Comics #1 çizgi romanlarınında görüldü. Bill Everett tarafından yaratılan karakterin bulunduğu çizgi romanlar Timely Comics bünyesinde bulunuyordu.

    Chadwick Boseman'ın ölümüyle birlikte Black Panther serisinin nasıl devam edeceği bilinmiyor. Ryan Coogler bütün zorluklara rağmen filmi yazmaya devam ediyor. İlk filmin yıldızlarından Michael B. Jordan'ın canlandırdığı Erik Killmonger ölmeseydi, yeni kahraman olabileceği söyleniyor. Coogler'ın kimi Black Panther: Wakanda Forever'ın başrolüne getireceği şimdilik bilinmiyor. Ama karakterin yerine herhangi farklı bir oyuncunun geçmeyeceği biliniyor.

    Black Panther: Wakanda Forever'ın oyuncu kadrosunda Letitia Wright, Danai Gurira, Martin Freeman, Lupita Nyong'OWinston Duke ve Angela Bassett'in yer alacağı kesinleşmiş bulunuyor. Film, 8 Temmuz 2022 tarihinde sinemalardaki yerini almış olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top