Hesabım
    Eiza Gonzalez, Jennifer Fox Yönetmenliğindeki "Wolf Country"nin Başrolü Olacak

    Wolf Country'nin başrolü açıklandı!

    Yıldız oyuncu Eiza Gonzalez'in gelecek projesi resmi olarak açıklandı. Endeavor Content ve 51 Entertainment iş birliğiyle birlikte hayata geçirilecek olan Wolf Country'nin başrolü Eiza Gonzalez olacak. Filmin yönetmenliğini Jennifer Fox üstlenecek.

    Lynette Howell Taylor ve Samantha Housman'ın yapımcılığını üstleneceği Wolf Country'nin başrol oyuncusu belli oldu. Eiza Gonzalez filmde genç bir polisi canlandıracak. Genç kadın, içinde bulunduğu toplulukta büyük bir uyuşturucu ağı kurulu olduğunu öğrenir ve herkesten uzak durmaya çalışır. Bu uyuşturucu ağının ucu, doğrudan bir şerif olan babasına gitmektedir. Adam gözaltında olduğu yerden kaçar ve Colorado'ya döner. Şimdi ise genç kadın, ona bunca zamandır doğru biri olmayı öğreten babasıyla yüzleşmek zorundadır.

    Wolf Country'nin yönetmeni Jennifer Fox, Emmy adaylığı bulunan Laura Dern'lü The Tale'i yöneterek başarı kazanmıştı. Baby Driver, I Care A Lot, Godzilla vs Kong, Hobbs & Shaw gibi yapımların yıldız oyuncusu Eiza Gonzalez ise son olarak Jake Gyllenhaal'a eşlik edeceği Ambulance'ın çekimlerinde yer almıştı. Yakın zamanda da Spirit Untamed animasyon filminin seslendirmesiyle izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top