Hesabım
    24. Uçan Süpürge Uluslararası Film Festivali'nde Neler Oluyor?

    Uçan Süpürge'nin dünü ve bugünü!

    T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nin katkılarıyla hayata geçirilen 24. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz gün Nereye Gidiyorsun Aida?/Quo Vadis Aida?, Dul Bir Kadın, Ateşle Yazmak/Writing With Fire, Çamaşır Suyu/Bleach, Balkon ve Bizim Rüyalar/The Balcony and Our Dreams, Tam Sana Göreyim/I’m Your Man, Nomadland ve Mainstream filmleri, izleyici karşısına geçmişti. Bugün ise festival dopdolu programıyla sinemaseverlere kapılarını açmaya devam ediyor.

    24. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali'nde geçtiğimiz gün Araftan Çıkan Kadınlar isimli panel Cermodern'de gerçekleştirildi. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü öğretim üyesi, göç ve toplumsal cinsiyet konuları üzerine çalışan Prof. Dr. Reyhan Atasü Topçuoğlu, panelin moderatörlüğünü üstlendi. 

    Yeni açıklamalara göre, festivalin süresi bir gün uzatıldı. 12 Haziran Cumartesi günü, tam üç film sinemaseverlerin karşısına geçecek. 12 Haziran 12.00'de Rocca Dünyayı Değiştiriyor/Rocca Changes the World, 15.00'de Derisini Satan Adam/The Man Who Sold His Skin, 18.00'de gösterimini yapacak. Biletler ise Biletix üzerinden satın alınabiliyor.

    Uçan Süpürge'nin programında bugün Zuhal Olcay'ın başrolünde bulunduğu Gizli Yüz gösterimini yaptı. Oscar adayı Promising Young Woman, 13.00 ile Gizli Yüz'ü takip etti. Zeynep Dadak'ın İstanbul belgeseli Ah Gözel İstanbul ise 15.00'de gösterimini yapmaya başladı.  Rosa’nın Düğünü/Rosa’s Wedding, 16.00'da Cermodern'de olacak. Bir Daha Asla Kar Yağmayacak/Never Gonna Snow Again ise 18.00'de Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top