Hesabım
    Engelsiz Filmler Festivali'nden Kısa Film Yarışması!

    Engelsiz Filmler Festivali, 9. yılında kısa film yarışması düzenleyecek.

    Engelsiz Filmler Festivali, bu yıl 9. kez sinemaseverlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. Puruli Kültür Sanat tarafından düzenlenen festival, kısa film yarışması kapsamında kısa film yarışması düzenlenecek. Yarışmada herhangi bir tema kısıtlaması olmayacak ve hem yurt içi, hem de yurt dışından filmler kabul edilecek.

    Engelsiz Filmler Festivali'nin kısa film yarışmasına başvuracak filmler için kriterleri arasında 20 dakikayı aşmamaları bulunuyor. 2020 ve 2021 yapımı kurmaca ve animasyon filmlerin başvuruları bekleniyor. Festivalin bu yıl kısa film yarışma düzenlemedeki amacı, kısa filmlerin tanıtımı ve dolaşımı ile; seyirci, genç yönetmenler ve sinema profesyonelleri arasında diyalog kurulmasını sağlamak olacak.

    Kısa metraj filmler için son başvuru tarihi 10 Temmuz 2021 olacak. Jüri tarafından değerlendirilerek yarışmaya seçilen yapımlar, 2 Ağustos tarihinde açıklanacak. Engelsiz Filmler Festivali'ne kabul edilen kısa filmler, En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo ödülleri için rekabet edecek. Film gösterimleri altyazılı ve sesli betimleme seçenekleriyle engelsiz bir şekilde yapılacak. Ayrıca izleyicilerin oylarıyla Seyirci Özel Ödülü'nün kazananı belirlenecek.

    Kısa film başvuruları filmfreeway.com adresi üzerinden yapılabiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top