Hesabım
    Space Jam: Yeni Efsane'den Altyazılı Fragman!

    LeBron James'in yıldızı olacağı Space Jam 2'den yeni bir fragman paylaşıldı.

    Space Jam: A New Legacy'den yepyeni bir fragman paylaşıldı. 15 yıllık aradan sonra Looney Tunes'un en sevilen kahramanlarını bir araya getirecek olan film, efsanevi NBA oyuncusu LeBron James'i başrolüne yerleştiriyor. Filmin yönetmenliğini ise, Looney Tunes'un mizah anlayışına farklı bir bakış getirerek yenilikçi bir iş ortaya çıkarmayı hedefleyen Malcolm D. Lee üstleniyor.

    Malcolm D. Lee'nin yaptığı değişiklikler arasında Lola karakterini cinsellik çağrıştıran biri olmaktan kurtarmak oldu. Daha doğrusu yönetmen, karakteri kendine özgü özellikleri olan genç bir kadın olarak yeniden tasarladı. Lola'yı EuphoriaMalcolm & Marie gibi yapımların yıldız oyuncusu Zendaya seslendiriyor. Bunun yanı sıra Pepe Le Pew'u Looney Tunes kahramanları arasından çıkardı. Çünkü karakterin taciz içerikli davranışlarının olduğu ve bulunduğumuz dönemde kabul edilemeyeceği düşünülüyor.

    Filmin konusu ise şöyle: LeBron, oğlu Dom ile birlikte yoldan çıkmış bir yapay zeka tarafından dijital bir alana hapsedilir. Onların eve gidebilmelerinin tek koşulu, Looney Tunes'un, yapay zekanın dijitalleştirilmiş şampiyonlarını yenmesidir. Bugs, Lola Bunny ve disiplinsizlikleriyle ünlü bütün Looney Tunes çetesine önderlik eden LeBron, hayatının bu en önemli mücadelesini kazanmayı başarabilecek midir?

    Warner Bros bünyesinde geliştirilen ve uzun süredir beklenen filmin oyuncu kadrosunda James'in yanı sıra Star Trek: DiscoveryThe Walking DeadOnce Upon A TimeThe Good Wife gibi yapımlardan tanıdığımız Sonequa Martin-Green; Marvel Sinematik Evreni'nin yıldızı Don Cheadle; ilk kez oyunculuk performansı sergileyen genç isim Cedric Joe; NBA oyuncuları olan Damian Lillard, Anthony Davis ve Klay Thompson, WNBA yıldızları olan Phoenix Mercury'den Diana Taurasi ile Los Angeles Sparks'tan Chiney ve Nneka Ogwumike gibi isimler yer alıyor.

    Film, 16 Temmuz 2021'de ülkemizdeki sinemalarda kendine yer bulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top