Hesabım
    Masalı Gerçeğe Dönüştüren "The School for Good and Evil"dan Teaser!

    Yeni Netflix uyarlaması The School for Good and Evil'dan teaser paylaşıldı.

    Fantastik konusuyla merak uyandıran The School For Good and Evil'dan resmi bir teaser paylaşıldı. Teaser'da okulun kötü kızlarından oluşan bir coven ile tanışıyoruz. The School For Good and Evil, Paul Feig'in Netflix için çektiği ilk film olma özelliğine sahip. Filmin oyuncu kadrosuna bakıldığında Netflix yeni blockbuster filmi olacak gibi görünüyor.

    The School For Good and Evil, Soman Chainani'nin kitabından uyarlandı. Filmin teaser'ı, Netflix'in düzenlediği 5 günlük Geek Haftası sırasında yayınlandı. The School For Good and Evil'ın konusu ise şöyle: The School For Good and Evil'a giden çocuklar, masal kahramanı olmak için eğitilir. Okulda bazıları prens ya da prenses olurken bazıları da cadı ya da büyücülerin olduğu kötü tarafa yönelir. Yakın arkadaş olan Sophie ve Agatha da gitmeyi çok istedikleri okula kabul edilir. Sophie kesinlikle prenses olmak istemektedir ancak Agatha karanlık tarafa daha çok ilgi duyar. Yolları ayrılan Agatha ve Sophie’nin bu süreçte arkadaşlıkları büyük bir teste tabi tutulur.

    Teaser'da tanıştığımız cadıları Demi Isaac Oviawe, Kaitlyn Akinpelumi ve Freya Theodora Parks canlandırıyor. Üç ismin yanı sıra The School For Good and Evil'ın oyuncu kadrosunda Charlize Theron, Kerry Washington, Sofia Wyle, Laurence Fishburne, Michelle YeohEarl Cave ve Sophia Anne Caruso yer alıyor.

    Paul Feig'in yönetmeni olduğu The School For Good and Evil'a devam filmlerinin çekilme ihtimali olması gündemle bulunuyor. Filmin ne zaman Netflix'te izleyici karşısına geçeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top