Hesabım
    Ryan Reynolds'lı Free Guy'dan Yeni Fragman!

    Shawn Levyimzalı Free Guy, yaz aylarında sinemada olacak.

    Yıldız oyuncu Ryan Reynolds'ı bir video oyununun içinde izleyeceğimiz Free Guy filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Oyunun içerisinde yer aldığını fark eden Guy'ın maceralarına film boyunca tanıklık edeceğiz. Film, uzun süredir gösterimini yapmayı bekliyordu. Şimdi ise sinemalarda vizyona girmeye hazırlanıyor.

    Deadpool serisinin yıldız oyuncusu Ryan Reynolds'ın başrolünde bulunduğu Free Guy'ın konusu ise şöyle: Gerçek Kahraman, açık dünya oyunu olan Free City'de bir arka plan karakteri olduğunu keşfeden bir banka memurunun sıradışı hikayesini konu ediyor. Guy, rutin bir hayat süren ve bir bankada memur olarak çalışan genç bir adamdır. Bir gün genç adam, Free City adında acımasız bir açık dünya oyununda arka plan karakteri olduğunu keşfeder. Bu keşif onun hayatının bambaşka bir hal almasına neden olur. Artık kendi hikayesinin kahramanı olmaya karar veren Guy, sınırları olmayan bu dünyada hayatta kalmak ve diğer karakterleri kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

    Gerçek Kahraman'ın oyuncu kadrosunda Deadpool filmlerinin yıldızı olan ve Deadpool 3 ile gündemdeki yerini koruyan Ryan Reynolds; son olarak Thor: Love and Thunder'ı hayata geçiren başarılı yönetmen ve oyuncu Taika Waititi; Killing Eve ile Emmy ödülüne layık görülen The Last Duel'da Matt Damon ile Ben Affleck'e eşlik edecek olan Jodie Comer; Stranger Things'in yıldızı Joe Keery gibi isimler yer alıyor.

    Free Guy, 13 Ağustos 2021 tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top