Hesabım
    Megan Fox ve Bruce Willis'li "Midnight In The Switchgrass"ten Fragman!

    Midnight In The Switchgrass, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Romantik bir ilişki içerisinde olduklarını bildiğimiz Megan Fox ve Machine Gun Kelly'nin tanışmasını sağlayan Midnight In The Switchgrass'ten resmi fragman paylaşıldı. Randall Emmett imzalı film, bir suç dramı olarak karşımıza çıkacak.

    Filmde Megan Fox'u FBI ajanı Lombardo, Bruce Willis'i FBI'daki partneri Helter, Emile Hirsch'ü Florida eyalet polisi olarak izleyeceğiz. Üç yetkili, Lukas Haas'ın canlandırdığı seri katili yakalamak üzere bir araya gelecek. Katil, otostop çeken genç kızları kamyona alıp saldırıda bulunuyordur.

    Midnight In The Switchgrass'in yönetmenliğini üstlenen Randall Emmett, bugüne kadar 115 filmin yapımcılığını üstlendi. Şimdi ise yönetmenlik kariyerinde ilerliyor. Söylenenlere göre filmin başrolüne geçmesi için düşünülen ilk isim Megan Fox'tu ve oyuncuyla şans eseri anlaşma imzalandı: "Uzun süredir bu işi çok iyi yapıyor. Megan ile ilk görüşmeye gittim ve hemen evet demesi üzerine çok şaşırdım."

    Bu sırada Megan Fox da Bruce Willis gibi bir efsaneyle birlikte çalışacak olmanın verdiği heyecandan bahsetmişti. Efsane olmasının yanı sıra Willis'i tanıştığı en iyi insan olarak tanımlamıştı. Midnight In The Switchgrass, Bluray ve DVD olarak 27 Temmuz'da izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top