Hesabım
    Darren Lynn Bousman, The Conjuring'in Yazarlarıyla The LaLaurie Mansion Filmini Çekecek

    The LaLaurie Mansion filmi için harekete geçildi.

    Duyuruya göre Darren Lynn Bousman'ın yeni projesi korku türündeki The LaLaurie Mansion olacak. The Conjuring serisinin yazarlarından  Chad ve Carey Hayes, The LaLaurie Mansion'ın senaryosunu kaleme alıyor. Testere serisiyle tanınan yönetmen son olarak Spiral: Testere Devam Ediyor filmini hayata geçirmişti.

    Chad ve Carey Hayes ile birlikte bir projeye imza atmaya hazırlanan Darren Lynn Bousman, The LaLaurie Mansion hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu projeye katılmak benim için hayallerimin gerçekleşmesi demek. Hatırlayabildiğim kadar geçmişime gittiğimde paranormal olaylara takıntılı olduğumu biliyorum. Doğaüstü olaylar üzerinde çalışan herkes LaLaurie Köşk'ünün hikayesini bilir. Bu tür konular için kutsal kase gibidir. Son olarak eve davet edildim ve Hayes kardeşlerle birlikte orada konaklayabildim. Orada geçen 72 saatimi anlatabilmemin imkanı yok. Ev sizi içine çekiyor ve evin tarihi tüyleri diken diken ediyor."

    Darren Lynn Bousman Saw II, Saw III, Saw IV ve Lionsgate'in geliştirdiği Spiral: From The Book of Saw'u hayata geçişmişti. Ayrıca Mother’s Day, 11-11-11, The Barrens ve Death of Me'de de imzası bulunuyor. Şimdilik The LaLaurie Mansion'ın senaryosu konusunda bir açıklama yapılmadı. Ama bilindiği kadarıyla evin şeytani bir geçmişi bulunuyor. 1834 yılında LaLaurie Köşk'ünde yangın çıkar. Bu yangın, evde yaşayanların ırkçı olduklarını ve evde kölelere işkence yaptıklarını ortaya çıkarır. Ama LaLaurie, hiçbir zaman yaptıklarının cezasını çekmez. Çünkü yangının hemen ardından Paris'e kaçar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top