Hesabım
    Kundura Sinema'da Bir Yaz Gecesi Festivali Başlıyor!

    Bir Yaz Gecesi Festivali, 16 Temmuz'dan itibaren sinemaseverleri ağırlayacak.

    Beykoz Kundura, sinema festivali düzenlemek için hazırlıklarını sürdürüyor. Daha önce de Boğaz'ın kenarında düzenlenen konser ve film geceleriyle unutulmaz anlara tanıklık ettiren Kundura Sinema ve Sahne, bu kez Bir Yaz Gecesi Festivali ile sinemaseverlere kapılarını açacak.

    Bir Yaz Gecesi Festivali'nde klasiklerden belgesellere, ödüllü filmlerden sessiz filmlere önemli bir film seçkisi izleyici karşısına çıkacak. Bu yıl festival beşinci kez düzenlenecek. Festivalin film seçkisinde Carey MulliganHelena Bonham Carter ve Meryl Streep gibi yıldız oyuncuları başrolünde bulunduran Suffragette / Diren!; Judy Garland'a ödül getiren 1954 yapımı klasik müzik film A Star Is Born / Bir Yıldız Doğuyor; Renée Zellweger'a Oscar kazandıran Judy gibi önemli yapımlar bulunuyor.

    Bir Yaz Gecesi Festivali'nde 5 film gösterimini yapacak. Festivalin biletleri, 25 Haziran tarihinden itibaren beykozkundura.com adresi üzerinden satın alınabilecek. Bir Yaz Gecesi Festivali, 16 Temmuz tarihinde başlayacak ve Eylül sonuna dek sürecek. Beykoz Kundura'nın küratörlüğünü üstlenen S. Buse Yıldırım'ın hazırladığı seçkinin ayrıntılı bilgilerine beykozkundura.com adresinden ulaşılabiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top