Hesabım
    Alexandra Daddario ve Diego Boneta Başrollü "Die In A Gunfight"tan Fragman!

    Die In a Gunfight'tan resmi fragman paylaşıldı.

    Alexandra Daddario ve Diego Boneta'yı başrolüne yerleştiren romantik aksiyon filmi Die In A Gunfight'tan bir fragman paylaşıldı. Yıldız kadrolu film, yönetmen Collin Schiffli'nin imzasını taşıyor. Die In A Gunfiight, aileleri hiçbir zaman anlaşamayan ve birbirini seven bir çiftin hikayesini anlatıyor.

    Die In A Gunfight'ın oyuncu kadrosunda Alexandra Daddario ve Diego Boneta'nın yanı sıra Vikings'in eski yıldızı Travis Fimmel, Apple TV+'ta yayınlanan The Morning Show'un yıldızlarından Billy Crudup, Shameless ile tanınan Justin Chatwin ve Emmanuelle Chriqui gibi isimler bulunuyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Die In A Gunfight, Ben ve Mary adında birbirini seven iki gencin hikayesini konu ediyor. Onların aşklarının önündeki en büyük engel ise aileleri arasında uzun süredir devam eden savaştır. Birbirlerini kaybetmek istemeyen gençlerin aşkı, önlerindeki engelleri aşmaya yetecek midir?

    Yönetmen Collin Schiffli, Die In A Gunfight hakkında şu sözleri sarf ediyor: "Hep talihsiz aşıklarla ilgili hikayelere çekilmişimdir. Gunfight, çok büyük bir yetenekle ve ciddiyetle yazıldı. Önceki filmlerim aşk hakkında çok sağlam, cesur yapımlardı ve şimdi renkli, stilize edilmiş, kendinin farkında olan bir dayanak ile birlilkte yeni bir ışığın peşinden koşabileceğimi hissettim. Karakterlerimizin aşık olma hikayesini izlemeyeceğiz. İçlerindeki alevi canlandırmaya ve kendilerine Gunfight'ın dünyasında bir yer bulmaya çalışacaklar."

    Die In A Gunfight, 16 Temmuz'da yurt dışındaki sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top