Hesabım
    ‘The Social Network’ ve ‘Taxi Driver'ın 4K Versiyonları Geliyor!

    Birçok önemli klasiğin 4K restorasyonu satışa çıkacak

    Sony Pictures Home Entertainment, ilk kez restore edilip, 4K Ultra HD diske yüklenen klasik filmlerinden altısını daha piyasaya süreceğini açıkladı. "Columbia Classics 4K Ultra HD Collection Volume 2" başlıklı koleksiyonda "The Social Network", "Taxi Driver", "Sense and Sensibility", "Anatomy of a Murder", "Oliver!" ve "Stripes" yer alıyor.

    Altı restore edilmiş filme ek olarak, koleksiyonda, Columbia Pictures kütüphanesinden çıkan ve tümü yüksek çözünürlükte sunulan 20 kısa filmi içeren özel bir Blu-ray bonus diski de yer alacak. Stüdyonun 80 yılı aşkın geçmişine dayanan bu kısa seçki, hem canlı aksiyon, hem de animasyon ortamlarında geniş bir yaratıcı film yelpazesi sergileyecek.

    Kısa film arşivinde “Umpa”, “The Three Stooges: Disorder in the Court”, “Charley Chase: Man Bites Lovebug”, “Color Rhapsodies: The Little Match Girl”, “Charley Chase: The Sap Takes A Wrap ”, “Color Rhapsodies: Dog, Cat and Canary”, “The Ragtime Bear”, “The Wonder Gloves”, “Georgie and the Dragon”, “Madeline”, “Pete Hothead”, “The Tell-Tale Heart”, “When Magoo Flew”, “The Man on the Flying Trapeze”, “Christopher Crumpet's Playmate”, “Stage Door Magoo”, “April in Portugal”, “The Chubbchubbs!”, “The Early Hatchling Gets The Worm” ve “Puppy!: A Hotel Transylvania Short” yer alıyor.

    Sınırlı sayıda üretilen koleksiyoncu setinde ayrıca yer alan altı filmin her birinin yapımını detaylandıran ciltli, 80 sayfalık bir kitap da yer alacak. Ünlü yazarlar Julie Kirgo, John Kenrick, Glenn Kenny, Michael G. McDunnah, Kayti Burt ve Nev Pierce'ın yeni denemelerine yer verilecek. “Columbia Classics 4K Ultra HD Collection Volume 2”, 14 Eylül'de satışa sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top