Hesabım
    Chris McKay Yönetmenliğindeki "The Tomorrow War"un Son Fragmanı Yayında!

    Chris Pratt başrollü The Tomorrow War, izleyici karşısına geçmeye hazır.

    Chris PrattYvonne Strahovski ve J.K. Simmons'ın başrolünde yer aldığı The Tomorrow War'un son fragmanı resmi olarak yayınlandı. 2016 yılından bugüne hayata geçirilme sürecinde olan The Tomorrow War, Amazon Video Prime üzerinden izleyici karşısına çıkacak. 

    Lego Batman Movie, Robot Chicken gibi yapımlarla tanınan Chris McKay'in yönetmenliğini üstlendiği filmin konusu ise şöyle: İşgal altında bulunan dünyada insanlar, uzaylılara karşı verdikleri savaşta büyük bir yenilgiye uğrar. Artık değişen düzende yaşayan bilim insanları, sistemi değiştirmek için asker yetiştirmeye karar verir. Savaşa hazırlanmak için yeni bir yol keşfeden bilim insanları tarafından yetiştirilen askerlerin vereceği savaş, insanlığın geleceğini belirleyecektir.

    Bilim kurgu ve aksiyonu birleştiren The Tomorrow War, başrolüne Guardians of The Galaxy serisinin yıldız oyuncusu Chris Pratt'i yerleştiriyor. Oyuncu kadrosunda Pratt'in yanı sıra Dexter, Louie, Killer Elite, The Handmaid's Tale, Predator gibi yapımlarda karşımıza çıkan Yvonne Strahovski; Isn't It Romantic, Glow, True Story, Ghost Town'dan tanıdığımız Betty Gilpin; Whiplash'teki performansı ile Oscar sahibi olan ve DC'nin Jim Gordon'ı olan J.K. Simmons, Sam RichardsonTheo VonJasmine MatthewsKeith PowersMary Lynn RajskubEdwin HodgeMike MitchellSeychelle Gabriel gibi isimler yer alıyor.

    The Tomorrow War, 2 Temmuz tarihinde Amazon üzerinden izleyici karşısına geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top