Hesabım
    Henry Golding Başrollü "Snake Eyes"dan Özel Video!

    Snake Eyes için geri sayım başladı.

    G.I. Joe çizgi roman spin-off'u olarak hayata geçirilen Snake Eyes'dan yeni bir video paylaşıldı. Başarılı oyuncu Henry Golding röportaj videosunda, canlandırdığı karakter hakkında konuşuyor. Golding'in sözlerine göre, karanlık ve gizemli geçmişe sahip bir ajanın hikayesini izleyeceğiz. Snake Eyes çizgi romanlarında karaktere hiç replik yazılmadığı, yalnızca çizimlerinin olduğu biliniyor.

    Röportaj videosunda aynı zamanda Snake Eyes çizgi romanlarının yazarı Larry Hama, hikayeyi anlatıyor. Storm Shadow'un Snake Eyes'ı klana almasını kaleme alan Hama, G.I. Joe dünyasının bu kadar dikkat çekici olmasındaki en büyük emektar olarak tanınıyor. Snake Eyes filminde, karakterin orijin hikayesi anlatılacak. Yani sesini kaybetmeden önceki gizemli geçmişi masaya yatırılacak. Film, aksiyon yapımlarının beslendiği dövüş kültürünün önemli bir durağı olan Japonya'da başlayacak. 

    Snake Eyes'ın çizgi romanlardaki hikayesi şöyle: Snake Eyes, kılıç ve bıçak gibi silahların kullanımında ölümcül yetenekleri olan bir ninja savaşçıyı konu ediniyor. Bir dövüş ustası olduğu için silahsızken de son derece tehlikeli olan Snake Eyes, G.I. Joe ekibine katılması için işe alınır. Bu ekibe alınana kadar hep tek başına çalışan karakterin geçmişi çok iyi bilinmiyor. Ancak bir helikopter kazasında yaşananların ardından konuşma yeteneğini kaybettiği biliniyor. Yüzünü saklamak için çeşitli maskeler ve kostümler kullanıyor.

    Henry Golding filmde, yüzünü saklayarak tehlikeli görevlere koşan, katanalı bir ninja komandosu Snake Eyes'ın kendisini canlandırıyor. Samara Weaving ise orijinal bir G.I. Joe ajanı olan Scarlett'a hayat veriyor. The Baroness ile La Casa De Papel'in yıldız oyuncusu Ursula Corbero'yu; Snake Eyes'ın rakibi Storm Shadow olarak Andrew Koji'yi; Storm Shadow'un amcası olan ve Arashikage ninjalarının başında yer alan the Hard Master olarak ise Iko Uwais'i izleyeceğiz.

    Snake Eyes, 6 Ağustos 2021'de ülkemizdeki sinemalarda gösterimini yapmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top