Hesabım
    Brad Pitt'in Yapımcısı Olacağı "The Husbands"ın Başrolü Kristen Wiig Olacak!

    Brad Pitt ve Kristen Wiig iş birliğine gidiyor.

    Çok satanlar listesinden düşmeyen yazar Chandler Baker'ın yaratıcısı olduğu The Husbands, beyaz perdeye uyarlanıyor. Baker, romanının filme uyarlayan isim olacak. The Husbands'ın yapımcısı yıldız oyuncu Brad Pitt olacak; başrol oyuncusu olarak ise Kristen Wiig ile anlaşma imzalandı.

    MGM ve Plan B Entertainment ortaklığında The Husbands için harekete geçiliyor. Stepford Kadınları ile benzerlikler taşıyan The Husbands'ın konusu ise şöyle: Nora Spangler, bir avukat ve işkolik bir annedir. Nora, hoş bir banliyö mahallesi olan Dynasty Ranch'ten ev aramaya başlar. Burada bir güçlü kadın grubuyla tanışır. Aralarında teknoloji şirketi CEO'su, beyin cerrahı, ödül sahibi bir terapist ve çok satanlar listesinde kitapları bulunan bir yazar bulunuyordur. Hepsinin kocası kıskanılacak derecede destekleyicidir. Nora, bir kadının kocasının yanlışlıkla karıştığı cinayet davasını almayı kabul eder. Buradaki kadınların yaşamına çekilen avukat, burada cinayet işlemeye değecek bazı sırlar öğrenir.

    The Husbands'ın yapımcılığını Brad Pitt'in yanı sıra Dede Gardner ve Jeremy Kleiner üstleniyor. Plan B prodüksiyon şirketi son olarak Oscar'da En İyi Film adayı olan Minari'yi hayata geçirmişti. Ayrıca şirketin Lee Isaac Chung'ın gelecek filmi olan Women Talking için harekete geçtiği biliniyor. Bu sırada The Husbands'ın başrolü Kristen Wiig'i bir komedi filmi olan Barb & Star Go to Vista Del Mar'da ve DC süper kahraman filmi Wonder Woman 1984'te izleme şansı yakaladık.

    MGM, The Husbands'ı yönetmesi için yönetmenlerle görüşme yapmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top