Hesabım
    Dev Patel Başrollü "Yeşil Şövalye"den Yeni Fragman ve Poster!

    The Green Knight, yaz aylarında sinemalarda olacak.

    Arthur efsanesini yeniden kurgulayan The Green Knight'tan Türkçe altyazılı fragman ve poster paylaşıldı. Epik bir Orta Çağ atmosferi vaat eden Yeşil Şövalye'nin başrolünde yıldız oyuncu Dev Patel bulunuyor. A24 bünyesinde hayata geçirilen film, Ağustos ayı içerisinde sinemalardaki yerini alacak.

    A Ghost Story, On The Rocks, Minari gibi önemli yapımları geliştiren A24'ün ellerinden çıkan The Green Knight, Yeşil Şövalye ile yüzleşmek için zorlu bir savaşa girişen Karl Arthur’un yeğeni Sir Gawain’in hikayesini konu ediyor. Krallığa olan bağını kanıtlamak için kendisine meydan okuyan düşmanı Yeşil Şövalye'ye karşı zorlu bir mücadeleye girişen Sir Gawain, destansı bir yolculuğa çıkar.

    The Green Knight'ın yönetmenliğini A Ghost Story ile başarı yakalayan David Lowery üstleniyor. 18+ olarak gösterime sinemalarda girecek olan Yeşil Şövalye, yaz aylarının adından söz ettiren filmlerinden biri olacak gibi görünüyor. he Green Knight'ın  oyuncu kadrosunda Ex Machina, The Danish Girl, Tom Raider gibi yapımların yıldız oyuncusu Alicia Vikander; The Gift, The Great Gatsby, Loving, Boy Erased, It Comes At Night ve The King yapımlarının başarılı oyuncusu Joel EdgertonSean Harris ve Barry Keoghan gibi yıldız isimler bulunuyor.

    Kral Arthur efsanesinden ilhamını alan The Green Knight, 6 Ağustos 2021 tarihinde ülkemizdeki sinemalarda gösterimini yapmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top