Hesabım
    "Women Talking"in Oyuncu Kadrosuna Rooney Mara, Claire Foy ve Jessie Buckley Eklendi!

    Francis McDormand'a eşlik edecek oyuncular belli oldu.

    Miriam Toews'in kitabından uyarlanacak olan Women Talking'in oyuncu kadrosu genişliyor. Frances McDormand, kadroda açıklanan ilk isim olmuştu. Şimdi ise yıldız oyuncular Rooney MaraClaire Foy ve Jessie Buckley'nin Women Talking'e dahil edildiği resmi olarak açıklandı.

    A Ghost Story'nin yıldızı Rooney Mara, The Crown'ın Kraliçe Elizabeth'i Claire Foy ve I'm Thinking of Ending Things'in yıldızı Jessie Buckley, Women Talking'in oyuncu kadrosuna katıldı. Ayrıca Judith Ivey, Sheila McCarthy, Michelle McLeod, August Winter, Liv McNeil ve Ben Whishaw filmde yardımcı rollerle karşımıza çıkacak. Women Talking, kadınların tutsak gibi yaşadığı dindar bir koloniyi odağına alacak. Kadınların dinlerine dair inancı ve umudu, kolonilerindeki erkekler tarafından uğradıkları cinsel saldırılar nedeniyle yıkılmaya başlayacaktır.

    MGM'ye ait olan Orion Pictures, Brad Pitt'in kurucusu olduğu Plan B Entertainment, Frances McDormand'ın Hear/Say Prodüksiyon şirketi, Women Talking'in yapımcısı olacak. Women Talking'in yönetmenliğini Stories We Tell, Take This Waltz, Away From Her gibi yapımlarla tanıdığımız yönetmen ve oyuncu Sarah Polley üstlenecek.

    Women Talking'in yıldızı Frances McDormand'ı son olarak Nomadland'de izleme şansı yakalamıştık. Oyuncu, performansı sayesinde Oscar ödülüne layık görülmüştü. Ayrıca Wes Anderson imzalı The French Dispatch'te yakın zamanda izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top