Hesabım
    John Cena ve Lil Rel Howery'li "Vacation Friends"den İlk Görsel!

    Eğlenceli konusuyla Vacation Friends, yakında Hulu'da gösterimini yapacak.

    F9'ın yıldızlarından John Cena ve Bad Trip'in yıldızı Lil Rel Howery'nin başrolünde yer aldığı Vacation Friends'ten ilk görsel resmi olarak paylaşıldı. Merakla beklenen komedi türündeki yaz filmi, Hulu üzerinden izleyici karşısına çıkacak.

    Vacation Friends'in yönetmenliğini Silicon Valley'nin yazarlarından biri olan Clay Tarver üstleniyor. Senaryosunda ise Spider-Man: Homecoming yazarları John Francis Daley ve Jonathan Goldstein ile Tim Mullen'in imzası bulunuyor. Vacation Friends'in konusu ise şöyle: Marcus ve Emily, macera peşinde koşan arkadaşları Ron ve Kyla ile birlikte Mexico tatiline giderler. Anı yaşarlarken ağırbaşlılıklarını kaybeden arkadaşlar, deli dolu bir hafta geçirirler. Aylar sonra Ron ve Kyla, davetsiz bir şekilde Marcus ve Emily'nin düğününe gelir. Bu ziyaret, düğünü kaotik hale getirir. Böylece tatil arkadaşlığı bir anda gerçek hayatlara giriş yapmış olur.

    Vacation Friends'te John Cena ve Lil Rel Howery'ye Yvonne Orji, Meredith Hagner, Robert WisdomAndrew Bachelor ve Lynn Whitfield eşlik ediyor. Marcus ve Emily olarak Howery ile Orji'yi; Ron ve Kyla olarak ise Cena ve Hagner'i izleyeceğiz. Film, 27 Ağustos tarihinde Hulu dijital platformu üzerinden izleyici karşısına çıkacak. Bu sırada da John Cena'yı Fast and Furious 9'da Dominic Toretto'nun kardeşi olarak izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top