Hesabım
    John Krasinski Neden "A Quiet Place 3"yi Jeff Nichols'a Devretti?

    John Krasinski, Sessiz Bir Yer 3'ü Jeff Nichols'ün yönetmesini istiyor.

    Fantastik korku türündeki Sessiz Bir Yer serisi, üçüncü filmle kaldığı yerden devam edecek. İlk iki filmin yönetmenliğini John Krasinski başarıyla üstlenmişti. Ama devam / spin-off filmini Krasinski Jeff Nichols'a devretti. Krasinski, neden Nichols'ı seçtiğinden Empire Magazine'e bahsetti.

    Söylenenlere göre ilk A Quiet Place filmi hayata geçirilirken John Krasinski'nin devam filmi çekme gibi bir amacı yoktu. Ama film dünya çapında başarı yakaladı, hatta ses kategorisinde Oscar'a aday gösterildi. Bunun ardından çekilen A Quiet Place 2, yakın zamanda vizyona girdi ve şimdiye kadar 211,689,800$ kazanç elde etti. İlk filmin 340,952,971$'lık gişe hasılatına hızla yaklaşan A Quiet Place 2, sinemalarda hakimiyetini koruyor.

    Şimdi ise A Quiet Place 3 konuşuluyor. John Krasinski, yapımcılık ve senaristliğinin yanı sıra yönetmenliğini üstlendiği Sessiz Bir Yer serisinin yönetmenliğini bırakıyor. Krasinski bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Bir fikirle geldim. Üçüncü filmin ardındaki hikayeyi yarattım. Dürüst olmam gerekirse yönetmenliği üstlenmesi konusunda ben yer alsam da almasam da aklımdaki tek isim Jeff'ti. Bence çok iyi bir yönetmen. Mud, favori filmlerimden biri. Çok gerçekçi ve samimi. Tam olarak A Quiet Place'te çizmek istediğimiz resim gibi aşık olduğunuz organik karakterler var. Yani Jeff Nichols benim ilk seçimimdi ve teklifi kabul ettiğinde çok sevindim. Ona hikayemi anlattım ve o da gidip benim verdiğim noktadan kendi dünyasını kurdu. Çok heyecanlandım. Şimdilerde bir senaryoyu teslim etme aşamasında ve çok sevdim. Kesinlikle çok sevdim ve filmi çektiğini görmeyi dört gözle bekliyorum."

    A Quiet Place III'nin Abbott ailesinin hikayesiyle devam etme olasılığı bulunuyor. İlk başka film, bir spin-off olarak açıklansa da şimdilerde her şey belirsiz bir konumda bulunuyor. Sessiz Bir Yer 3, 2023 yılında gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top