Hesabım
    Mortal Kombat'in Yıldızı Hiroyuki Sanada, John Wick 4 Kadrosunda!

    John Wick 4'ün oyuncu kadrosuna yeni bir yıldız daha eklendi.

    Keanu Reeves'in başrolünde bulunduğu John Wick serisinin dördüncü filminin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. HBO Max'te yayınlanan Mortal Kombat filminin yıldızlarından Hiroyuki Sanada, Lionsgate bünyesinde hayata geçirilen John Wick 4'ün kadrosuna katıldı. Japon aktörün kilit bir rolle karşımıza çıkacağı söyleniyor.

    John Wick 4 için Hiroyuki Sanada ile anlaşma imzalandığı resmi olarak paylaşıldı. 60 yaşındaki oyuncunun karakteri hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Yalnızca kilit bir rolde olacağı biliniyor. Ama kaynaklardan gelen bilgilere göre karakterinin adı Watanabe olabilir. John Wick 4 yönetmeni Chad Stahelski, Hiroyuki Sanada'nın kadroya katılmasıyla ilgili şu sözleri sarf etti: "Uzun zamandır Hiroyuki'ye hem bir oyuncu hem de aksiyon performansçısı olarak hayranım. John Wick ailesine onu da kattığım için heyecanlı ve gururluyum."

    Michael Finch'in yazarı olduğu John Wick 4'ün kadrosuna bugüne kadar eklenen isimler arasında  IP Man'in başrol oyuncusu Donnie Yen, Japon-İngiliz pop yıldızı Rina Sawayama ve IT serisiyle The Devil All the Time'ın yıldızı Bill Skarsgard bulunuyor. Donnie Yen'in John Wick'in eski dostlarından birini canlandıracağı biliniyor. İki karakterin ortak düşmanları olacak ve birlikte harekete geçecekler.

    John Wick: Chapter 3 - Parabellum, dünya çapında 300 milyon dolar elde ederek başarı kazanmıştı. Serilerin her filminin neredeyse eşit seviyede beğenildiği nadiren görülen bir durumdur ve John Wick ekibinin bu başarısı, takdir ediliyor.

    John Wick 4, 27 Mayıs 2022'de sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top