Hesabım
    Nicolas Cage Başrollü "Pig"den Fragman!

    NEON'un yeni filmi Pig, izleyici karşısına çıkmaya hazır.

    Akademi ödüllü yıldız oyuncu Nicolas Cage'in başrolünde yer aldığı Pig filminden resmi fragman paylaşıldı. Filmde Cage'i tüm dünyadan uzaklaşmış bir adam olarak izleyeceğiz. Drama türündeki Pig, NEON bünyesinde izleyici karşısına çıkacak.

    Michael Sarnoski'nin yönetmeni olduğu Pig, bir yer mantarı toplayıcısının hikayesini anlatıyor. Oregon'un vahşi bölgesinde yaşayan Rob'un can dostu olan ve ona yiyecek aramasında yardım eden domuz kaçırılır. Bu nedenle Rob, Portland'da bıraktığı geçmişiyle yeniden karşılaşmak ve yüzleşmek zorundadır.

    Nicolas Cage'i son olarak Willy's Wonderland, Prisoners of the Ghostland gibi yapımlarda izleme şansı yakaladık. Ayrıca bir Joe Exotic dizisinde başrolde yer alacak. Pig'in oyuncu kadrosunda ayrıca Hereditary, Jumanji gibi yapımların başarılı oyuncusu Alex Wolff; A Serious Man, SOA, Justified gibi yapımlardan tanıdığımız Adam Arkin, Nina Belforte, Gretchen Corbett, Julia Bray, Darius Pierce ve Elijah Ungvary gibi isimler yer alıyor.

    Pig için seçilen vizyon tarihi 16 Temmuz oldu. Film bu tarihte Space Jam: A New LegacyEscape Room: Tournament of ChampionsDie in a Gunfight, Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain gibi beklenen blockbuster ve indie yapımlarla rekabet edecek. Pig, Michael Sarnoski'nin ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi olacak. Yapımcıları arasında ise Cage, Steve Tisch, Dori Rath, Joseph Restaino, David Carrico, Adam Paulsen, Dimitra Tsingou, Thomas Benski, Ben Giladi ve Vanessa Block bulunuyor.

    Pig, 16 Temmuz'da yurt dışında vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top