Hesabım
    Spotlight: "Cannes Film Festivali", "Yeşilçam", "Dune"

    Bu haftanın gündeminde sektörden hangi haberler var?

    Spotlight'ın 24. bölümüyle karşınızdayız! Sinema ve televizyon dünyasında hafta boyunca olup bitenleri sizin için özetledik. Haftanın konu başlıkları arasında Cannes Film Festivali'nin resmi posteri, Dune, The Morning Show, Spotify dizisi, Sessiz Bir Yer 2 ve Yeşilçam bulunuyor.

    Geçtiğimiz günlerde 74. Cannes Film Festivali'nin resmi posteri yayınlandı. Posterde, festivalin jüri başkanlığı görevini üstlenen yönetmen Spike Lee onurlandırıldı. Posterde, Lee'nin She's Gotta Have It filmine gönderme yapılarak Cannes'ın meşhur palmiyelerine yer verildi. Bu haftanın ikinci önemli haberine göre Çağan Irmak'ın yönetmenliğindeki BluTV dizisi Yeşilçam'ın ikinci sezonuna onay verildi. Çağatay Ulusoy'un başrolünde bulunduğu dizi, kaldığı yerden devam edecek.

    Jennifer Aniston'ın başrolünde bulunduğu Apple TV+ dizisi The Morning Show'un yeni sezon tarihi resmi olarak açıklandı. Dizi, 17 Eylül tarihinde yeni bölümleriyle izleyici karşısında olacak. John Krasinski'nin yönetmeni olduğu, Emily Blunt'ın ise başrolünde yer aldığı Sessiz Bir Yer 2, gişede sağlam bir başarı elde etti. Film, pandemi döneminde Amerika'da 100 milyon doları aşan ilk film olma statüsünü kazandı. Denis Villeneuve'ün yönetmenliğini üstlendiği Timothee Chalamet başrollü Dune filmi, dünya prömiyerini Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirecek. Spotlight'ın son haberine göre Netflix, müzik sektöründeki önde gelen platformlardan Spotify hakkında bir dizinin prodüksiyonunu başlattı. Dizi, 6 bölümden oluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top