Hesabım
    Raw'ın Yönetmeninin Cannes Yarışmacısı Yeni Filmi "Titane"den Fragman!

    Julia Ducournau'nin yeni filmi Titane'nin fragmanı paylaşıldı.

    Raw filmiyle başarıya imza atan Fransız yönetmen Julia Ducournau'nun imzasını attığı Titane, 74. Cannes Film Festivali aracılığıyla dünya prömiyerini gerçekleştirecek. Festivalin yarışma filmlerinden biri olan Titane'nin resmi fragmanı paylaşıldı. Söylenenlere göre yönetmen, Raw'dan daha üstün bir film ortaya çıkarmış gibi görünüyor.

    Yönetmenin bir önceki filmi Raw, The Babadook ve The Witch gibi filmlerle aynı kategoriye konuluyordu. Ama Titane ile Ducournau, Raw'dan tamamen farklı bir deneyim vaat ediyor. Titane, 74. Cannes Film Festivali'nde Palme d'Or için yarışacak. Festival, Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Titane'nin başrolünde Agathe Rousselle ve Vincent Lindon yer alıyor. Her ne kadar teaser üzerinden film hakkında çok fikir edinemesek de yoğun bir gerilim filmi izleyeceğiz gibi görünüyor.

    NEON bünyesindeki Titane'nin konusu ise şöyle: Özel müfettişler havaalanında yüzü morarmış bir adam bulur. Adam, kendisini on yıl önce kaybolan Adrien Legrand olduğunu iddia eder. Adrien'in babası Vincent, on yıl boyunca yaşadığı kabusun artık sona erdiğini düşünerek genç adamı evine götürür. Bu süreçte bir dizi korkunç cinayet bölgeyi etkisi altına alır.

    Cannes Film Festivali 6 Temmuz ile 17 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top