Hesabım
    Bryan Cranston ve Annette Bening, Paramount Filminde Buluşuyor

    Oscar adayı iki yıldız, yeni projelerinden bir arada..

    Paramount Plus, Bryan Cranston ve Annette Bening tarafından oynanacak bir dolandırıcı çiftin gerçek hikayesi olan “Jerry and Marge Go Large” üzerinde çalışmaya başladı. Yönetmen David Frankel (“The Devil Wears Prada,” “Marley and Me”), Massachusetts piyangosunu ustaca oynayarak topluluklarını canlandırmaya yardımcı olan emekli bir Michigan çiftinin hikayesini yönetecek.

    Emmy adayı Brad Copeland ("Arrested Development", "Wild Hogs"), ViacomCBS yayıncısındaki çalışmalarda yer alan birkaç doğrudan hizmetten biri olan projenin senaryosunu yazdı. “The Blind Side” ve “Life of Pi”nin arkasındaki Oscar adayı Gil Netter, Levantine Films (“Hidden Figures”)'le birlikte yapımcılık yapıyor. Kevin Halloran (“Ford v Ferrari”) yönetici yapımcılık yapıyor. MRC Films'in bir bölümü olan Landline Pictures ve lideri Amy Baer de yapımcılar arasında yer alacak. Levantine'den Netter, Tory Metzger ve Renee Witt, filmi Jason Fagone'un The Huffington Post için yazdığı orijinal bir makaleye dayanarak geliştirdi.

    Cranston, Massachusetts piyangosunda matematiksel bir boşluk keşfeden ve eşi Marge'ın yardımıyla 27 milyon dolar kazanan ve parayı küçük Michigan kasabalarını canlandırmak için kullanan emekli Jerry Selbee'yi oynayacak. Cranston, en son Showtime'ın sınırlı dizisi “Your Honor”da rol aldı, Emmy ve Altın Küre adaylıkları kazandı. Ayrıca, “Breaking Bad”de Walter White ve “Malcolm in the Middle”da Hal rolüyle tanınıyor. Cranston film tarafında en son Disney'in "The One and Only Ivan" filminde ve"The Upside"da Kevin Hart ve Nicole Kidman'la birlikte rol aldı. "El Camino: A Breaking Bad Movie"de Walter White rolünü tekrarladı.

    Dört kez Oscar adayı olan Bening, Marge Selbee'yi oynayacak. En son William Nicholson'ın yönettiği “Hope Gap” filminde Bill Nighy ile ve Scott Z. Burns'ün yönettiği ve Adam Driver'ın karşısında Altın Küre kazandığı “The Report” filminde rol aldı. Daha sonra Kenneth Branagh'ın “Death On The Nile” ve Elizabeth Chai Vasarhelyi ve Jimmy Chin'in “Nyad”ında görülecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top