Hesabım
    Julie Delpy, Neden Before Midnight'ın Devam Filmi Teklifini Reddetti?

    Richard Linklater, dördüncü filmi çekme niyetindeymiş.

    Gelmiş geçmiş en çok beğenilen romantik yapımlardan Before üçlemesine dördüncü film çekilebilirdi. Ancak Julie Delpy, yakınlarda verdiği bir röportajda dördüncü film teklifini reddettiğini açıkladı. Richard Linklater'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Before serisinin böylelikle son filmi resmi olarak Before Midnight oldu.

    Emilia Clarke ile birlikte başrolünü paylaşacağı yeni filminin tanıtımlarını yapan ve yapımcı arayışında olan Julie Delpy, verdiği röportajda Before serisi hakkında şu sözleri sarf etti: "Bir buçuk yıl önce emekli olmaya çok da uzak değildim. Filmimi finanse etmede yaşadığım sorunlar beni yordu. Richard'a dördüncü Before filmi için hayır dedim."

    Before Sunrise, birbirine tamamen yabancı olan Jessie ve Celine'in bulundukları trenden Viyana'da inerek harika bir gün geçirmelerini ve birbirlerine aşık olmalarını konu ediniyordu. Before Sunset ile birlikte çiftimizin yıllarda ayrı kaldıklarını gördük. Celine, Jessie'nin kitap lansmanına davetsiz misafir olarak gelmiş ve ikili yeniden bir araya gelmişti. Before Midnight'ta ise küçük kızları olan Jessie ve Celine, Yunanistan adalarında unutulmaz bir tatil yapma kararı almışlardı. Ancak yıllarca beraber olan her çiftin sorunlarını paylaşmaya başlamışlar ve büyünün bozulmasına tanıklık etmişlerdi. Serinin tamamının oyuncu performanslarını Julie Delpy ile birlikte Ethan Hawke üstlenmişti.

    Söylenenlere göre Before serisi Richard Linklater'ın kişisel hayatından yarım kalan bir aşkı temsil ediyor. Filmler sayesinde Linklater'ın yaşadıkları tamamlanmış oluyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top