Hesabım
    "Transformers: Rise of the Beasts" Çekimleri Başladı!

    Transformers 7'nin adı Transformers: Rise of the Beasts olarak açıklandı.

    Michael Bay'in ilk filmlerini yönettiği Transformers serisinin 7. filmi için harekete geçildi. Transformers 7'nin resmi adı Transformers: Rise of the Beasts olarak açıklandı. Transformers: Rise of the Beasts'in prodüksiyonu ise başladı.

    Steven Caple Jr.'ın yönetmen koltuğuna oturacağı Transformers 7'den yeni gelişmeler var. Adı Transformers: Rise of the Beasts olarak seçilen filmin isminden, konusunun ne olabileceği anlaşılıyor. Film, Predacon, Maximal ve Terrorconları Transformers dünyasına sunacak. Film, 90'lı yılları retro havasıyla çekilecek. Diğer Tranformerlar, Autobot ve Decepticonların savaşının ortasında çıkagelecekler.

    Yapımcı Lorenzo di Bonaventura, Transformers: Rise of the Beasts hakkında şu sözleri sarf etti: "Buradaki en önemli şey filmin, izleyicilere birçok yenilik getirmesi için denemeler yapıyor olmamız. Umudumuz yeni kötü kahramanlara ve önceliklerimize yer bulabilmemiz üzerine. Autobot ve Maximallara kalan bir dünyayı kurtarmak... Eğer diğer filmleri izlediyseniz ya da hayranıysanız, daha önceden tanıdığımız kötü kahramanları göreceksiniz. Şanslıyız ki, Transformers'ta hayranların ilgilendiği birçok farklı topluluk ve devasa bir karakter tabanı var. Bu film, birçok farklı topluluğu bir araya getirecek."

    Paramount Picture bünyesindeki Transformers: Rise of the Beasts'in yıldızı Hamilton ve In The Heights ile tanıdığımız Anthony Ramos olacak. Film, New York'ta ve Peru'da geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top