Hesabım
    Marion Cotillard ve Adam Driver'lı "Annette"den Yeni Fragman!

    Cannes yolcusu Annette'den heyecan verici bir fragman paylaşıldı.

    Leos Carax'ın Holy Motors'dan yıllar sonra çektiği ilk filmi Annette'den resmi bir fragman yayınlandı. 74. Cannes Film Festivali'nde yarışacak olan Annette, yayınlanan fragmanıyla birlikte vizyon tarihini aldı. Marion Cotillard ve Adam Driver'ı başrolüne yerleştiren film, müzikal türünde olacak. 

    Cannes Film Festivali'nin açılış filmi Annette'nin Amazon Prime Video üzerinden izleyici karşısına geçeceği resmileşti. Cannes'da 6 Temmuz tarihinde gösterimini yapacak olmasının ardından, 20 Ağustos 2021 tarihinde Amazon üzerinden sinemaseverlerle buluşacak. Annette, Leos Carax'ın 6. filmi olma özelliğine sahip. Aynı zamanda yönetmenin ilk İngilizce filmi de Annette olacak.

    Annette, operacı eşinin ölümünün ardından 2 yaşındaki bir çocuğa bakmak zorunda kalan bir stand-up komedyeninin hikayesini anlatıyor. Adam, zamanla kızının gizemli bir yeteneğe sahip olduğunun farkına varacaktır. Ama bu yeteneğin ne olduğu konusunda bir açıklama bulunmuyor. Yani Annette filminde fantastik ögelere yer verilebilir.

    Charles Gillibert, Paul-Dominique Vacharasinthu ve Adam Driver'ın yapımcısı olduğu Annette yılın en önemli filmlerinden biri olarak yerini alıyor. Leos Carax, Holy MotorsBoy Meets Girl gibi yapımlarla sinemaseverler tarafından tanınıyor. Yönetmen, 2012 yılından bugüne ilk filmini hayata geçirmiş oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top