Hesabım
    West Side Story Yıldızı Rachel Zegler, Pamuk Prenses Olacak!

    Marc Webb'in Snow White filminin yıldızı belli oldu.

    Marc Webb'in yöneteceği Snow White filminin başrol oyuncusu resmi olarak açıklandı. Vizyona girmeyi bekleyen Steven Spielberg imzalı West Side Story'nin yıldızı Rachel Zegler, Pamuk Prenses olarak izleyici karşısına çıkacak. Benj Pasek ve Justin Paul ise filmin müziklerini yapacak.

    Amerikalı müzisyen Rachel Zegler'ın kariyerinde gittikçe daha iyi yol katettiği görülüyor. Önce West Side Story uyarlamasında başrolü üstlenen Zegler'ın Marc Webb ile Pamuk Prenses filminde çalışacağı açıklandı. İlk kez 1937 yılında Disney tarafından animasyona dönüştürülen Snow White and The Seven Dwarfs, esasında 1812'de Almanya'da Grimm Kardeşler tarafından yazılan bir masaldı. Pamuk Prenses aynı zamanda Disney'in ilk prensesi olarak tanınıyor.

    Benj Pasek ve Justin Paul, daha önce de La La Land ve The Greatest Showman gibi popüler yapımların müziklerine imzasını atmışlardı. Ayrıca vizyona girmeyi bekleyen müzikal uyarlama Dear Evan Hansen'ın da bestelerini ikili yaptı. Yeni Snow White uyarlamasının yapımcılığında Marc Webb ile birlikte Marc Platt çalışacak. Webb, Erin Cressida Wilson'ın kaleme aldığı senaryoyu filmleştirecek. Wilson'ı Secretary, Fur ve The Girl on the Train'den tanıyoruz.

    Snow White'ın prodüksiyonuna gelecek yıl başlanması bekleniyor. Rachel Zegler'ı bu sırada West Side Story'nin yanı sıra Shazam! Fury of the Gods ile DC evreninde izleme şansı yakalayacağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top