Hesabım
    Scarlett Johansson, Disney'in "Tower of Terror" Filmini Yıldızı Olacak

    Scarlett Johansson Tower of Terror filminin hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlenecek.

    Disney'in Tower of Terror filminin yıldızının Scarlett Johansson olacağı resmi olarak açıklandı. Black Widow ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Johansson ayrıca filmin yapımcılığını üstlenecek. Film, ikonik tema parkından ilhamını alacak.

    Tower of Terror'ın senaryosunu Toy Story 4 ve Inside Out gibi yapımların başarılı ismi Josh Cooley kaleme alıyor. Cooley'nin ayrıca yeni bir Transformers animasyon filmini hayata geçireceği biliniyor. Şimdilik Tower of Terror'ın hikayesi konusunda bir açıklama bulunmuyor. Yalnızca korku ve komedi türlerini birleştireceği ve Scarlett Johansson'ın hem yıldızı olacağı hem de yapımcılığını üstleneceği biliniyor.

    Scarlett Johansson ve Disney, Tower of Terror konusunda bir açıklama yapmadı. Disney'e ait bir tema parkı olan Tower of Terror, katılımcılarını tepesine çıkarıp asansör aracılığıyla serbest düşüş yaptıran kulesiyle meşhur. Disney şimdilerde birçok animasyon uyarlaması live-action film üzerinde çalışıyor. Marvel filmlerini dur durak bilmeden hayata geçiren şirketin yakında vizyona girecek olan filmleri arasında Jungle Cruise bulunuyor. Johansson'ı ise Black Widow ile son kez Marvel Sinematik Evreni'nde göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top