Hesabım
    Toronto Uluslararası Film Festivali'nin Özel Gösterim Programı Açıklandı

    Last Night In Soho'dan Dune'a dopdolu bir program açıklandı.

    Toronto Uluslararası Film Festivali'nin programında hangi filmlerin dünya prömiyerlerini yapacağı açıklandı. TIFF'te gösterimin yapacak filmler arasında uzun süredir vizyona girmesi beklenen Edgar Wright yönetmenliğindeki Last Night In Soho ve Denis Villeneuve yönetmenliğindeki Dune filmleri de bulunuyor.

    TIFF, 13 filmlik özel gösterim seçkisini resmi olarak açıkladı. Dünyanın dört bir yanından yılın en önemli filmlerini izleyici karşısına çıkarmayı planlayan festival, Eylül ayı içerisinde sinemaseverlere kapılarını açacak.

    TIFF Özel Gösterim Seçkisi:

    TIFF'in Yürütücü Direktörü Eş başkanı Joana Vincente, seçki hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu yıl sunacağımız filmlerin çeşitliliği ve kalitesi hakkında çok gururluyuz. Bu filmleri izleyicilerle sinemada paylaşacak olmamız çok güçlü bir şey. Dünya biraz da olsa normale doğru ilerlerken sektörden ve basından birçok meslektaşımız uluslararası sınırları aşamayacak. Bunun sonucu olarak TIFF Digital Cinema Pro'yu TIFF marketi için olduğu kadar Basın ve Endüstri gösterimleri, Endüstri Konferansları, basın toplantıları için tekrardan açıyoruz. Bu dijital erişimin izleyicilere ulaşılabilirlik sağlama konusunda önemli olduğuna ve festivalin gelecek filmleri için hayati olduğuna inanıyoruz."

    Toronto Uluslararası Film Festivali, 9 ve 18 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top