Hesabım
    Elizabeth Olsen, Doctor Strange 2'nin Indiana Jones'dan Daha Korkutucu Olduğunu Söylüyor!

    Elizabeth Olsen, Doctor Strange'i Indiana Jones'un farklı bir versiyonuna benzetti.

    Yıldız oyuncu Elizabeth Olsen, Marvel Stüdyoları'nın şimdilerde çekimlerini sürdürdüğü Doctor Strange In The Multiverse of Madness hakkında konuştu. WandaVision ile Marvel Sinematik Evreni'nin en popüler kahramanlarından birine dönüşen Olsen, Doctor Strange 2'de Scarlet Witch olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

    Elizabeth Olsen, Doctor Strange In The Multiverse of Madness hakkında şu sözleri sarf etti: "Indiana Jones'dan daha korkutucu olduğunu düşünüyorum. Bence film çok Sam Raimi'nin olduğunu hissettiriyor. Amaç zaten buydu. Ama sonrasında çok daha karanlık bir hale geldi. Korku türünün verdiği korku ve gerilim hissi, kamerayla şaşırtmacalar, perspektifin derinliğiyle oynamalar, izleyicilerin gergin hissetmesi için yapılan şeyler. Bence parlak bir Indiana Jones filminden daha fazlası. Ki Indiana Jones'u çok seviyorum. Ama daha karanlık şeylerin döndüğünü hissediyorum."

    Doctor Strange In The Multiverse Madness hakkında elimizde çok fazla bilgi bulunmuyor. Yalnızca Elizabeth Olsen'ın canlandırdığı Wanda Maximoff'un filmin kötüsü olma ihtimalinin bulunduğu biliniyor. Film, WandaVision, Loki ve Spider-Man: No Way Home'da yaşanan olayları sonuca bağlayacak. Filmin oyuncu kadrosunda ilk yapımdan tanıdığımız Chiwetel EjioforBenedict Wong ve Rachel McAdams yer alacak. Ayrıca yönetmen koltuğunda bulunan Sam Raimi ile birlikte birçok çalışma yürüten Bruce Campbell hakkında dedikodular bulunuyor. Diğer yandan America Chavez rolüyle Xochitl Gomez, Doctor Strange 2'de karşımıza çıkacak.

    Doctor Strange In The Multiverse Madness, 25 Mart 2022'de sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top