Hesabım
    Laurie Strode "Halloween Kills" Fragmanında Bir Kez Daha Michael Myers ile Mücadele Veriyor

    Halloween Kills'in beklenen fragmanı yayınlandı!

    Halloween serisinin yıllar sonra gelen yeni filmlerinden ikincisi Halloween Kills, izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Laurie Strode ve Michael Myers'ı yeniden karşılaştıran Halloween Kills'in resmi fragmanı yayınlandı.

    David Gordon Green'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Cadılar Bayramı serisinin yeni filmi Halloween Kills'den yepyeni bir fragman paylaşıldı. Jamie Lee Curtis'in başrolünde yer aldığı Halloween Kills, bıçaklı ve maskeli kötü kahramanımızı beyaz perdeye geri getiriyor. Bir türlü ölmek bilmeyen Michael Myers, yeniden Laurie ve ailesinin peşine düşür. Halloween filminde Laurie, kızı ve torunu, Myers'ın elinden kaçtıklarını düşünmüşlerdi. Ama katil yine sağ kurtulmayı başarıyor ve kahramanlarımızın peşine düşüyor.

    1970'li yıllarda izleyici karşısına geçmeye başlayan kültleşmiş korku serisi Halloween, 2018 yılında kaldığı yerden devam ettirildi. Üçleme şeklinde planlanan yeni seri Halloween, Halloween Kills ve Halloween Ends'ten oluşuyor. Şimdilerde Halloween Kills için heyecanlı bir geri sayım yapılıyor. Jamie Lee Curtis ve Kyle Richards bir kez daha Michael Myers için geri dönüyor. Ayrıca oyuncu kadrosunda onlara Anthony Michael HallJudy Greer ve Andi Matichak eşlik ediyor. David Gordon Green'in yönetmeni olduğu Halloween Kills'in senaryosu Danny McBride ve Scott Teems tarafından kaleme alındı.

    Halloween Kills, 15 Ekim 2021 tarihinde, Cadılar Bayramı döneminde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top