Hesabım
    Quentin Tarantino, Çekeceği Son Film Hakkında Konuştu

    Tarantino, son filmi hakkında ne planlıyor?

    Bunu duymak bazı hayranları için heyecan verici, bazıları içinse üzücü olabilir, çünkü, Quentin Tarantino çekeceği onuncu filmin son filmi olacağını yineledi ve Reservoir Dogs'un yeniden çevrimini yapmayı düşündüğünü söyledi. Oscar ödüllü yazar-yönetmen, yakın zamanda Bill Maher'in programına konuk oldu ve kariyer sonlandırma planlarında bir değişiklik olmadığını belirtti.

    Maher, ikonik film yapımcısına durumun gerçekten böyle olacağına inanamadığını söyledi. Aynı zamanda sıkı bir sinefil olan Tarantino, sinema tarihine dayanarak kariyerini kbitirme zamanının geldiğini bildiği yaşta ve noktada olduğunu söyledi. Tarantino; "Don Siegel, 1979'da Escape from Alcatraz'la kariyerini bırakmış olsaydı, ne harika bir son olurdu! Hiçbir düşüş göstermezdi ama iki film daha yaptı ve bunlar Rough Cut (1980) ve Jinxed! (1982) oldu." dedi.

    HBO sunucusu, Clint Eastwood'un ilerleyen yaşına rağmen devam eden ödüllü çalışmalarına atıfta bulunarak, yönetmeninin kariyer kararını diğer yönetmenlere dayanarak yapmasının yanlış olduğunu savundu. Tarantino, Eastwood'un bu konuda bir istisna olduğunu kabul etti. 2019 yapımı Once Upon a Time in Hollywood yönetmenin dokuzuncu filmi olarak kayıtlara geçti.

    Tarantino, bir süredir ilk filmi olan bağımsız yapım Reservoir Dogs'u yeniden çekmeyi düşündüğünü açıkladı. Yönetmen, "Aslında son filmim olarak Reservoir Dogs'un yeniden çevrimini yapmayı düşündüm" dedi ve hemen ekledi, "Bunu büyük ihtimalle yapmayacağım ama değerlendirdim." Tarantino, şimdi ne yapmaya karar verdiği hakkında bilgi vermedi. Tarantino'nun Once Upon a Time in Hollywood romanı yakın zamanda satışa çıkıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top