Hesabım
    Netflix Yapımı "Korku Sokağı 1. Bölüm 1994"ten Fragman!

    Fear Street'in ilk kısmı izleyici karşısına çıkıyor!

    Farklı zaman dilimlerini anlatan üç filmden oluşan Fear Street serisinin ilk bölümünden yeni bir fragman ve afiş paylaşıldı. İlk film, 1994 yılına götürecek ve 300 yıldır kasabayı kasıp kavuran cinayetleri masaya yatıracak. Korku türündeki serinin yönetmenliğini Leigh Janiak üstleniyor.

    Korku Sokağı 1994'ün oyuncu kadrosunda Kiana Madeira, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Julia Rehwald, Fred Hechinger, Ashley Zukerman, Maya Hawke, Darrell Britt-Gibson, Jordana SpiroJordyn DiNatale gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmeni Leigh Janiak, ilk uzun metraj filmini Honeymoon ile hayata geçirmişti.

    Fear Street, Ohio’da Shadyside kasabasını etkisi altına alan olayları konu ediyor. 1994 yılında bir grup gencin yaşadığı kasabada lanetli olaylar meydana gelmektedir. Bu konuyu araştırmaya başlayan gençler, kasabaya yüzlerce yıldır musallat olan lanetli olayların birbirleri ile bağlantılı olduğunu fark eder ve çok geçmeden sıradaki kurbanların kendileri olabileceğini anlar.

    Netflix bünyesinde hayata geçirilen serinin ilk filmi 1994, ikinci filmi 1978, üçüncü filmi ise 1666 yılında geçecek. R.L. Stine'in roman serisinden uyarlanarak ekrana aktarılan Korku Sokağı Üçlemesinin 1994 filmi 2 Temmuz'da, 1978 filmi 9 Temmuz ve 1666 filmi ise 16 Temmuz tarihinde Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top