Hesabım
    Transformers: Rise of The Beast'te Optimus Prime'ı Ron Perlman Seslendirecek!

    Transformers serisinin yeni filmine yıldız bir oyuncu dahil edildi.

    Steven Caple Jr.'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Transformers: Rise of The Beasts'in seslendirme kadrosuna yıldız bir ismin eklendiği resmi olarak açıklandı. Guillermo Del Toro'nun Hellboy'unun yıldızı olan Ron Perlman, Transformers: Rise of The Beasts'te Optimus Prime'ı seslendirecek.

    Joby Harold'ın senaryosunu yazdığı Transformers: Rise of The Beasts, Transformerların savaşına tanıklık ettirecek. Bilindiği üzere Optimus Prime, Maximalların lideridir ve aynı zamanda bir uzay gemisi olan Axalon'u yönetir. Ayrıca Predaconların lideri olan Megatron ile düşmandır. Ron Perlman karakteri Beast Wars: Transformers'da seslendirmemiş, Garry Chalk karaktere sesiyle hayat vermişti. Ama Transformers: Power of the Primes'da Perlman'ın sesiyle yer aldığını görmüştük.

    Gelecek live-action bilim kurgu filmi Transformers: Rise of The Beasts'in çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Film, Predacon, Maximal ve Terrorconları Transformers dünyasına sunacak. Film, 90'lı yılları retro havasıyla çekilecek. Diğer Tranformerlar, Autobot ve Decepticonların savaşının ortasında çıkagelecekler. Paramount Picture bünyesindeki Transformers: Rise of the Beasts'in yıldızı Hamilton ve In The Heights ile tanıdığımız Anthony Ramos olacak. Film, New York'ta ve Peru'da geçecek.

    Transformers filmleri ilk kez Michael Bay sayesinde hayata geçirilmeye başlanmıştı. Bay, Transformers: Rise of The Beasts'in yapımcılığını üstlenecek. Aynı zamanda Bay'in prodüksiyon şirketi altında bulunan Tom DeSanto and Don Murphy, Lorenzo di Bonaventura, Mark Vahradian, ve Duncan Henderson, filmin yapımcısı olarak görev alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top