Hesabım
    Vanessa Kirby, Florian Zeller'ın "The Son" Filmi Kadrosuna Katıldı!

    The Son'ın oyuncu kadrosu genişliyor!

    Oscar ödüllü film The Father bulunduğu üçlemenin ikinci filmi The Son'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Oscar'a Pieces of A Woman filmiyle aday gösterilen Vanessa Kirby, The Son'ın oyuncu kadrosuna katıldı. The Son'ın başrolünü Hugh Jackman üstlenecek.

    The Son, yönetmen Florian Zeller'ın aynı isimli tiyatro oyunundan uyarlanarak beyaz perdeye aktarılıyor. The Son'da Vanessa Kirby, Emma'ya hayat verecek. Filmin konusu ise şöyle: Peter'ın sevgilisi Emma ve bebekleriyle ile birlikte çok yoğun bir hayatı vardır. Bir anda Peter'ın eski karısı Kate, ergen oğulları Nicholas ile ortaya çıkagelir ve ortalık karışır.

    Filmde Peter'a yıldız oyuncu Hugh Jackman, Kate'e ise Laura Dern hayat veriyor.  Florian Zeller, filmi Christopher Hampton ile birlikte uyarlıyor. Zeller, yıllarca tiyatro oyunu yazıp sahnelettikten sonra bu oyunları sinemaya aktarma kararı almıştı. The Father oyunu 2014 yılında sahnelenmişti. Hayata geçirildikten sonra Anthony Hopkins ve Olivia Colman'lı film versiyonu 6 kategoride Oscar'a aday gösterilmiş ve iki ödül kazanmıştı.

    Florian Zeller, Vanessa Kirby'nin The Son'a katılmasıyla ilgili şu sözleri sarf etti: "Bana göre Vanessa Kirby harika bir oyuncu: Duygusal, yaratıcı ve güçlü. Onu bu sinematik yolculuğa çıkaracağım için mutluyum." Kirby, son zamanlarda Pieces of A Woman ile çok konuşulsa da, The Crown'daki rolüyle büyük beğeni toplamıştı. İki sezon boyunca dizide Prenses Margaret olarak karşımıza çıkan Kirby, Emmy adaylığı almıştı. Şimdilerde ise Mission: Impossible 7 ve Mission: Impossible 8 filmlerinde aldığı rolle kariyerine devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top