Hesabım
    Rian Johnson Yönetmenliğindeki "Knives Out 2" Ekibi Yunanistan'da!

    Knives Out 2 çekimleri Yunanistan'ta yapılıyor.

    Daniel Craig'in yeniden dedektif Benoit Blanc olarak karşımıza çıkacağı Knives Out 2'nin prodüksiyonuna başlandığı resmi olarak açıklandı. Yönetmen Rian Johnson, Yunanistan'da çekim yaptıklarını sosyal medya üzerinden duyurdu. İlk film olan Bıçaklar Çekildi, yıldız oyuncu kadrosu ve eğlenceli olduğu kadar heyecan dolu hikayesiyle sağlam bir gişe elde etmişti.

    Knives Out 2'nin çekimlerine Yunanistan'da başlandı. Bilindiği kadarıyla Netflix, serinin haklarını tam 400 milyon dolar teklif ederek devralmayı başarmıştı. Bu anlaşmaya göre Knives Out'a üçüncü film de çekilecek. Rian Johnson, Knives Out 2 çekimleriyle ilgili yaptığı paylaşımda şu sözleri sarf etti: "Veeeee başladık! Gelecek Benoit Blanc gizemlerinin çekimlerindeki ilk günümüzdeyiz. Yunanistan'da sakin kıyılarında cinayet sahneleri çekmemize izin veren sabırlı insanlara teşekkür ederiz."

    İlk film Bıçaklar Çekildi, sinemalarda gösterime girmişti. Film, 40 milyon dolarlık bütçesiyle 311 milyon dolar kazanç elde etmişti. Bıçaklar Çekildi, modern bir Agatha Christie uyarlaması olarak karşımıza çıkmıştı. Film ünlü bir yazarın ölümünün ardındaki sırrı ortaya çıkarmaya çalışan bir dedektifin hikayesini konu ediyordu. Knives Out 2'nin konusu hakkında elimizde pek bir detay bulunmuyor.

    Knives Out 2'nin oyuncu kadrosunda Daniel Craig'in yanı sıra Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Kate HudsonMadelyn Cline ve Jessica Henwick bulunuyor. Filmin ne zaman Netflix'te gösterime gireceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top