Hesabım
    Oscar Ödüllü Trent Reznor ve Atticus Ross, Halsey'nin Yeni Albümünün Yapımcısı Olacak

    Halsey'nin yeni albümü, Trent Reznor ve Atticus Ross'un desteğiyle yapılacak.

    Nine Inch Nails isimli rock grubunun kurucusu olan Trent Reznor ve grup üyelerinden Atticus Ross, dünyaca ünlü müzisyen Halsey'nin dördüncü albümünün yapımcısı olacak. Reznor ve Ross, Nisan ayında düzenlenen 93. Oscar Ödül Töreni'nde Soul filmine yaptıkları beste sayesinde ödüle layık görülmüşlerdi.

    Atticus Ross ve Trent Reznor, Oscar ödülünün yanı sıra David Fincher'ın yönetmeni olduğu Gone Girl filmine yaptıkları besteler ile Grammy Ödülü sahibi olmuşlardı. Twitter üzerinden Halsey'nin paylaştığı bir teaser videosuyla birlikte Ross ve Reznor'un ünlü müzisyenin yeni albümüne yapımcı olduğu ortaya çıktı. If I Can’t Have Love, I Want Power adını alan dördüncü stüdyo albümünün 10 saniye uzunluğundaki teaser'ında yalnızca Los Angeles'taki bir billboard'dan bir görüntü görüyoruz.

    Trent Reznor ve Atticus'un Ross'un Soul'un ardından birlikte üzerinde çalıştıkları ilk proje Halsey'nin albümü olacak. İkili daha önce de Gone Girl ve Soul'un yanı sıra The Social Network ve Mank gibi David Fincher'a ait önemli yapımlarda birlikte çalışmışlardı. Reznor'un David Bowie ve Marilyn Manson gibi yıldız isimlerle projelere imza attığı biliniyor. Ayrıca Lil Nas X'in Old Town Road parçasında NIN'in 34 Ghosts IV'unda Saul Williams'ın The Inevitable Rise and Liberation of NiggyTardust albümünde imzası bulunuyor.

    Halsey ile Atticus Ross ve Trent Reznor'un yürüttüğü albüm çalışması hakkında detaylı bir bilgi bulunmuyor. Ünlü müzisyenin aynı zamanda Türk asıllı sevgilisi Alev Aydın ile bir bebek bekledikleri biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top