Hesabım
    "Clifford Büyük Kırmızı Köpek" Uyarlamasından Yeni Fragman!

    Clifford The Big Red Dog, yeterince kırmızı mı?

    Norman Bridwell’in çocuk kitapları serisinden uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan Clifford The Big Red Dog filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Film, fragmanı paylaşılır paylaşılmaz sosyal medyanın gündemine oturdu. Kitaplardaki orijinal hikayenin değiştirildiğine tanıklık ettiğimiz fragman, Clifford ile Emily'nin tanışmasını gözler önüne seriyor.

    Clifford Büyük Kırmızı Köpek kitap serisi 1963 yılında okuyucularıyla buluşmaya başlamıştı. Kitaplarda Emily Elizabeth, dünyanın en büyük köpeğine sahiptir. Küçük bir kızın sahiplendiği Clifford, kızın ona duyduğu sevgi nedeniyle devasa bir köpeğe dönüşür. Ama filmin fragmanında gördüğümüz kadarıyla Clifford, Emily'nin gözyaşlarının akmasının ardından kimyasal reaksiyonla birlikte kocamanlaşır. Bir sabah Emily uyandığında, Clifford devasa boyutlardadır.

    Filmin resmi konusu ise şöyle: Filmin konusu ise şöyle: Clifford yavruların en küçüğü olarak doğar. Emily Elizabeth’ın doğum günü hediyesi olan bu yavru köpek kızın sevgisiyle gün geçtikçe büyür.  Bu sevgi Clifford’un 25 metre yüksekliğine kadar büyümesine neden olur. Köpeğin boyutlarına bakınca, onu sahiplenen ailenin Bridwell adasındaki açık alana taşınmaktan başka seçenekleri yoktur. Clifford orada yeni arkadaşları Cleo, Mac ve T-Bone ile tanışır.

    Clifford The Big Red Dog'un başrolünü Emily Elizabeth rolüyle Darby Camp üstleniyor. Ayrıca filmde ona Jack Whitehall, Tony Hale, Sienna Guillory, David Alan GrierRussell Wong ve John Cleese gibi isimler eşlik ediyor. Walt Becker'ın yönetmeni olduğu Clifford filminin senaryosunu Jay Scherick, David Ronn ve Blaise Hemingway kaleme aldı.

    Clifford Büyük Kırmızı Köpek, yurt dışında 17 Eylül tarihinde sinemalarda gösterime girecek. Ülkemizde ise 29 Ekim tarihi takvimlerde işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top