Hesabım
    Quentin Dupieux İmzalı Yeni Komedi Filmi "Mandibles"dan Fragman!

    Quentin Dupieux, yepyeni filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

    İlginç konulu filmleriyle ün salan başarılı yönetmen Quentin Dupieux'nün yeni filmi Mandibles'dan resmi bir fragman paylaşıldı. Devasa bir sinek bulan iki kişinin hikayesini izleyeceğimiz Mandibles, bir komedi filmi olarak karşımıza çıkacak. Mandibles, dünya prömiyerini geçtiğimiz yıl 77. Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirmişti.

    Dev sineği bir CGI karakteri olarak izleyeceğimiz Mandibles, en az yeni filmi kadar tuhaf olan Rubber ve Deerskin filmlerinin yönetmeni Quentin Dupieux'e ait. Orijinal adıyla Mandibules'nin oyuncu kadrosunda Grégoire Ludig, David Marsais, Mavi En Sıcak Renktir'in yıldızı Adèle Exarchopoulos gibi isimler yer alıyor.

    Mandibles, dev bir sinek bulan iki arkadaşın hikayesini konu ediyor. İki yakın arkadaş, arabalarının bagajında daha önce hiç görmedikleri bir şey bulur. Bagajlarında dev bir sinek vardır. Gördükleri şey karşısında önce korkan ikili, daha sonra bunu bir fırsata çevirmeye karar verir. Dev sineği evcilleştirmeyi planlayan arkadaşlar, bu sayede bolca para kazanacaklarını düşünür.

    Mandibles'ın ülkemizdeki vizyon tarihi belirsiz. Ama yurt dışında 23 Temmuz'da gösterimini yapmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top