Hesabım
    The Old Guard 2'nun Senaryosu Tamamlandı!

    Devam filmi için set tarihi de açıklandı

    Charlize Theron, The Old Guard 2'nun senaryosunun tamamlandığını ve çekimlerin 2022'nin başlarında başlayacağını doğruladı. Greg Rucka'nın çizgi romanlarına dayanan The Old GuardGina Prince-Bythewood tarafından yönetildi. Filmde Theron, insanlığı korumaya yardımcı olan, neredeyse ölümsüz bir paralı asker Andy olarak rol aldı.

    The Old Guard, 2020'de vizyona girdikten sonra Netflix'in en büyük hitlerinden biri oldu. Filmin başarısı, ilgili tüm tarafları hemen The Old Guard 2 olasılığını tartışmaya itti. Theron, bir devam filminin çekilmesini umduğunu dile getirdi ve Rucka, sonunda Netflix'in devam filmini düşündüğünü doğruladı. Platform, The Old Guard 2'nun gerçekleşeceğini henüz resmi olarak açıklamadı ama tüm işaretler sonunda gerçekleşeceğini gösteriyordu. Şimdi ise devam filminde büyük bir ilerleme sağlandığı doğrulandı.

    Theron, yakın zamanda verdiği bir röportajda The Old Guard 2 hakkındaki önemli haberleri doğruladı. Devam filminin senaryosunun tamamlandığını ve çekimlerin 2022'nin başlarında başlayacağını açıkladı. Muhabir, Marwan Kenzari ve Luca Marinelli'nin filmin eşcinsel çifti Joe ve Nicky olarak geri dönüp dönmeyeceklerini sordu ve Theron heyecanla geri döneceklerini doğruladı. Henüz başka hiçbir oyuncu kadrosu resmi olarak dahil değil, ancak, Kiki Layne, Chiwetel EjioforMatthias Schoenaerts ve Ngô Thanh Vân büyük olasılıkla geri dönecek. Gina Prince-Bythewood'un bir kez daha filmi yönetmesi bekleniyor.

    Theron, The Old Guard 2'nun çekimlerinin 2022'nin başlarında başlayacağını onayladığına göre, bu, hayranlara devam filminin Netflix'te ne zaman yayınlanmaya başlayacağı hakkında genel bir fikir veriyor. Bu noktada herhangi bir aksilik veya gecikme olmadığı sürece 2023 çıkış tarihi büyük olasılıkla gerçekleşecektir ve yine bir yaz hiti olmak için mücadele edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top